Mergi direct la conținut »
Incredibil cum poate arăta mama lui Enrique Iglesias în costum de baie, la 68 de ani
Entertainment Libertatea > Entertainment > Incredibil cum poate arăta mama lui Enrique Iglesias în costum de baie, la 68 de ani

Incredibil cum poate arăta mama lui Enrique Iglesias în costum de baie, la 68 de ani

Isabel Preysler a fost fotografiată în costum de baie. Mama celebrului cântăreț spaniol Enrique Iglesias apare pe coperta revistei Hola.

Isabel Preysler, fosta soție a lui Julio Iglesias, împreună cu care are trei copii, a fost fotografiată în costum de baie în timpul vacanței pe care a petrecut-o în Grecia.

Mama lui Enrique Iglesias arată extraordinar de bine la 68 de ani.

Îmbrăcată într-un costum de baie dintr-o singură piesă, de culoare galbenă, Isabel Preysler afișează un trup fără cusur.

Isabel Preysler s-a născut în Filipine. S-a căsătorit cu binecunoscutul cântăreț spaniol Julio Iglesias în anul 1971, mariajul lor durând până în anul 1979. Din căsnicia celor doi au rezultat trei copii: Maria Isabel, Julio Jose și Enrique Miguel. În anul 1980, Isabel Preysler s-a căsătorit cu Carlos Falco, împreună cu care a avut o fiică, Tamara Isabel.

Cel de-al treilea mariaj al vedetei a fost cu Miguel Boyer, care a încetat din viață în anul 2014. Din acest mariaj a rezultat un copil, Ana Isabel.

În prezent, Isabel Preysler formează un cuplu cu scriitorul Mario Vargas Llosa.

FOTO: Northfoto; hola.com

Close
Închide
  Close