Mergi direct la conținut »
Inedit! O cunoscută artistă a cântat la un botez iar apoi s-a ocupat de mămăliga invitaților îmbrăcată în haine de scenă!
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Inedit! O cunoscută artistă a cântat la un botez iar apoi s-a ocupat de mămăliga invitaților îmbrăcată în haine de scenă!

Inedit! O cunoscută artistă a cântat la un botez iar apoi s-a ocupat de mămăliga invitaților îmbrăcată în haine de scenă!

Mirela Moldoveanu a învățat o mulțime de lucruri de la bunica sa, care a crescut-o când era mică. Ea știe nu doar să cânte, ci și să fie gospodină.

De Ana Maria Păsat,

mirelamam

A făcut atmosferă la un botez de fițe ce a avut loc la o cabană, în munți, dar nu s-a oprit doar aici. Într-o pauză de cântare, Mirela Moldoveanu, cunoscuta cântăreață de muzică populară a trecut la… ceaun. Ea le-a dat o mână de ajutor bucătarilor care le-au gătit invitaților mămăligă ca la buni acasă. Artista a fost crescută încă de mică mai mult de mamaie a ei, care a învățat-o în primul rând cum să fie femeie de casă, să știe să gătească și să  fie ordonată. Mirela petrece destul de mult timp în bucătărie, atunci câmnd nu are concerte, tocmai pentru că preferă să mănânce ce face cu mâna ei și să evite alimentele nocive din comerț. Femeia i-a dat o educație aleasă, a învățat-o multe lucruri, mai ales să gătească și să iubească oameni. Astfel că, artista o recompensează ”cu vârf și îndesat” acum, când mamaie nu mai este așa de tânără, ca altădată.

Close
Închide
  Close