Mergi direct la conținut »
Americanii au cam uitat-o, așa că Inna pleacă în SUA să cânte în engleză... pentru români
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Americanii au cam uitat-o, așa că Inna pleacă în SUA să cânte în engleză... pentru români

Americanii au cam uitat-o, așa că Inna pleacă în SUA să cânte în engleză… pentru români

Inna se întoarce în America, la câțiva ani după ce a rupt topurile de peste Ocean. Succesul de atunci s-a mai stins, iar turneul vedetei, jurat în emisiunea-concurs “Vocea României junior” de la PRO TV, e dedicat acum nu americanilor nativi, care au cam uitat de ea, ci românilor stabiliți acolo.

De Florian Gheorghe,

Seria de concerte susținute de Inna, ale cărei piese sunt majoritatea în limba engleză, începe la toamnă în New York (21 septembrie) și continuă cu show-uri în Washington (22 septembrie), Los Angeles (26 septembrie), Seattle (27 septembrie), San Francisco (28 septembrie), Arizona (29 septembrie), Miami (5 octombrie) și Chicago (7 octombrie). Este cel mai mare turneu concertistic la care s-a înhămat artista în SUA.

Chiar dacă nu a mai avut de mult concerte pe teritoriu american, Inna, o vedetă incontestabilă în afara României, a locuit o perioadă în Los Angeles, metropolă unde, de anul trecut, s-a mutat și Alexandra Stan. Artista va susține și un concert în Canada, la Montreal, pe 23 septembrie.

Inna, pe numele său real Elena Alexandra Apostoleanu, are la activ succese ca“Sun is up”, “INNdiA”, „Yalla”, “Diggy Down”, “Bob Bop” ori “Cola Song”.

Cum pretențiile sale sunt de veritabil star pop, nesperate de un artist care activează exclusiv în showbizul autohton, prețul unui bilet la unul dintre concertele susținute de Inna în SUA nu este mic: începe de la 60 de dolari.


GALERIE FOTO&VIDEO/ Imagini în premieră de la Neversea 2018. Totul e șantier, se lucrează la foc continuu

Close
Închide
  Close