MENIU CAUTĂ
02 Noi. 2018 21:59

Irina Rimes, declarație neașteptată în fața camerelor. Ce a spus despre Tudor Chirilă de față cu toată lumea

Distribuie

Despre Irina Rimes și Tudor Chirilă s-au tot făcut comentarii de când a început noul sezon al Vocii României de la Pro TV. Dar de data aceasta, cântăreața din Basarabia a dat lucrurile pe față: îl place mai mult pe Tudor decât pe Smiley.

După duelul Letiția Roman – Mihnea Vâlceanu din echipa lui Smiley, Irina Rimes a spus că nu poate să aleagă între cei doi concurenți și nu îl poate ajuta pe antrenor cu sugestii.

Pavel Bartoș i-a atras atenția că în cazul lui Tudor a făcut-o, iar Irina a fost foarte francă „Îmi place mai mult de Tudor. Cum să nu îți placă de el? Glumim, râdem”.

Întrebat la rândul lui dacă îi place de Irina, Tudor s-a făstâcit spunând că „e ceva cu casca”, iar apoi l-a avertizat în glumă pe Bartoș „Nu mă stârni!”.

În cele din urmă, Smiley a ales să meargă mai departe cu Letiția, iar Mihnea Vâlceanu a plecat acasă deoarece niciunul dintre ceilalți trei antrenori nu l-a ales.

În ediția trecută, în timpul unui duel, Tudor Chirilă și Irina Rimeș au dansat împreună, s-au amuzat și s-au simțit de minune. Ba chiar Tudor Chirilă a luat un aparat de fotografiat și a pozat-o în diverse ipostaze pe colega lui de juriu.

Cele văzute între Tudor Chirilă și Irina Rimes l-au făcut pe Smiley să facă declarații neașteptate despre ceea ce se întâmplă între colegii săi.


Citește și: Vreți să trăiți ca în Vest? Mai așteptați „puțin”. România va atinge nivelul de trai din Germania în 30 de ani


 

Citește mai multe despre tudor chirila și Vocea României pe Libertatea.

Comentarii