MENIU CAUTĂ

FOTO&VIDEO EXCLUSIV/Irinel Columbeanu și-a scos noua iubită în lume, la petrecerea VIVA 2018. Oana are 21 de ani și e studentă!

Distribuie

Pe vremuri era nelipsit de la petrecerile mondene, dar în ultima vreme a devenit o prezență rară la evenimentele de gen. Irinel Columbeanu, (60 de ani) selectează cu atenție invitațiile pe care le primește. Totuși, la petrecerea VIVA! 2018 a acceptat și participe și, mai mult de atât, a părut că se simte foarte bine. Irinel a profitat de marele eveniment pentru a-și scoate noua iubită, pe tânăra Oana Cojocaru, în lume. 

După despărțirea de Monica, la brațul căreia își făcea apariția mai pe la toate evenimentele mondene ale Capitalei, Irinel Columbeanu a devenit mai retras și, mai ales de când Irina a mai crescut, preferă să nu mai iasă des și să petreacă, în schimb, timp prețios cu fiica lui.

Irinel Columbeanu a venit însoțit de noua lui iubită, Oana Cojocaru

Totuși, Irinel Columbeanu a acceptat invitația VIVA! de a serba alături de echipă (și de cei 1000 de invitați) cei 19 ani de existență a revistei. Asta poate și pentru că, de curând, în viața lui a apărut o tânără care l-a scos din amorțire. Este vorba despre Oana Cojocaru, fotomodel,  studentă la Universitatea Hyperion, la Ştiinţe Economice. Pe 11 mai 2018 a împlinit 21 de ani. Și, asemeni Monicăi, predecesoarea ei, Oana este mai înaltă cu un cap decât noul ei iubit. ”Studenta lui Irinel” a preferat să nu comenteze, la întrebările reporterului Libertatea preferând să zâmbească misterios.

Este pentru prima oară când Irinel și Oana se afișează în public , semn că relația a devenit una – dacă nu neapărat prea serioasă, în orice caz asumată. Cei doi au stat numai împreună pe parcursul întregii seri.

CITEȘTE ȘI

Citește mai multe despre Viva! Party pe Libertatea.

Comentarii