MENIU CAUTĂ

Ispita Cristi și Mari nu s-au mai abținut și au trecut la acțiune, la Insula Iubirii. „De ce să nu o faci?”

Distribuie

Mari și ispita Cristi și-au recunoscut slăbiciunea și, pentru că nu au vrut să mai piardă timpul, au trecut la acțiune. De la o joacă nevinovată, și-au dat frâu liber pasiunii, în dormitor, la Insula Iubirii, departe de ochii celorlalți concurenți ai emisiunii.

Au fost scene demne de filmele pentru adulți, duminică, la Insula Iubirii. Mari s-a lăsat purtată de val în dormitor și a spus că vrea să se joace cu „focul”. De la săruturi pasionale, a trecut la atingeri interzise minorilor, în dormitor, alături de ispita Cristi.

„Tot ar trebui să facă ce simte pentru că în general sufletul nu prea te înșeală și dacă poți face ceva ce-ți hrănește ție sufletul și îți aduce o fericire, fie ea și de moment, de ce să nu o faci?”, a spus ispita Cristi, conform a1.ro.

Ispita Cristi și Mari au trecut la acțiune în dormitor, la Insula Iubirii

 

Distracția a fost la ea acasă și pe insula fetelor. Concurentele și ispitele masculine s-au debrăcat de inhibiții, apelând la un joc.

Mai mult, unele dintre fete și-au permis atingeri intime. Și-au exprimat dorințele, după ce au folosit, în glumă, lavalierele pe post de instrument sexual.

„Practic, la adăpostul acestor provocări, și-au exprimat de fapt dorința”, a mărturisit ispita Cristi.

Vezi cum și-au făcut de cap concurenții de la Insula Iubirii care au fost protagoniștii unor scene care mai de care mai incendiare.

CITEȘTE ȘI

sursă foto: a1.ro


Citește și Detaliul cutremurător despre moaștele Sfintei Parascheva. Veșmintele ei poartă un blestem!


 

Citește mai multe despre Insula iubirii pe Libertatea.

Comentarii