De Daria Maria Diaconu,

Într-un interviu pe care l-a acordat pentru Los Angeles Times, camila Morrone, iubita actorului american Leonardo DiCaprio, a oferit detalii despre relația cu acesta.

Actrița a vorbit, printre altele, despre diferența de vârstă dintre ei. leonardo DiCaprio are 45 de ani, Camila Morrone are 22. Însă actriței nu-i pasă de diferența de vârstă de 23 de ani care îi desparte.

„Există atât de multe relații la Hollywood – și în istoria lumii – în care oamenii au diferențe mari de vârstă”, a declarat aceasta „Cred că orice persoană ar trebui să se întâlnească cu cine dorește”, a declarat Camila Morrone, potrivit El Pais.

Ca

Actrița a mărturisit că este frustrant să fie catalogată drept iubita lui Leonardo Dicaprio.

„Este frustrant, deoarece simt că ar trebui să ai o identitate și dincolo de persoana cu care ai o relație. Înțeleg asocierea, dar sunt sigură că va înceta și nu va mai fi un subiect atât de important”, a mai spus ea.

Leonardo Dicaprio și camila Morrone formează un cuplu de aproape doi ani.

FOTO: Hepta

Citeşte şi:

Un expert în lucrul cu fosfura de aluminiu dezvăluie adevărata dimensiune a dezastrului de la Timișoara. ”Gazul ăsta distruge și echipamentele de protecție!”

Interviu cu omul care a scos în stradă un sfert de milion de cehi, la 30 de ani după comunism: ”Lupta pentru democrație nu se termină niciodată”

Dosarul trebuie luat de la zero! Profilerul Poliţiei Române despre cazul băieţului de 11 ani, violat şi găsit mort, în 2004, pe câmpul de lângă Ciolpani: „Acolo nu este un singur autor!”

Ce faceau in castel Ilie Năstase si Albert de Monaco. Prințul mereu ii spunea: «Dacă află tata, ne omoară pe amândoi!»
GSP.RO

Ce faceau in castel Ilie Năstase si Albert de Monaco. Prințul mereu ii spunea: «Dacă află tata, ne omoară pe amândoi!»

Horoscop 17 februarie 2020. Scorpionii se focusează pe sfera sentimentală
HOROSCOP

Horoscop 17 februarie 2020. Scorpionii se focusează pe sfera sentimentală