Mergi direct la conținut »
Iulia Albu, disperată că nu mai apare la TV. N-a fost luată în calcul de șefi pentru nici o emisiune!
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Iulia Albu, disperată că nu mai apare la TV. N-a fost luată în calcul de șefi pentru nici o emisiune!

Iulia Albu, disperată că nu mai apare la TV. N-a fost luată în calcul de șefi pentru nici o emisiune!

Iulia Albu e disperată că nu mai apare la TV! Kanal D a început să anunțe producțiile cu care intră în lupta pentru audiență, în grila de toamnă, iar ea nu se numără printre vedetele implicate în proiectele respective.

De Petre Dobrescu,

Iulia Albu este disperată

Iulia Albu avea o rubrică de modă în emisiunea de noapte “WowBiz”, la care Kanal D a renunțat recent. Prezentatorii “WowBiz” au fost relocați – Victor Slav a primit pe mână o emisiune difuzată la o oră târzie, iar Andreea Mantea s-a învârtit de două show-uri: s-am întors la “Se strigă darul!”, alături de Mihai Mitoșeru, și i-a luat locul Biancăi Drăgușanu la “Te vreau lângă mine” -, însă Iulia nu.

Cealaltă emisiune la care “presta” Iulia, “Bravo, ai stil!”, a intrat într-o pauză mai lungă – decizia producătorilor. Așa că juriul de vedete a rămas în așteptare până la reluarea filmărilor, undeva la finele anului 2018 sau chiar începutul lui 2019.

Criticul de modă este cumva în stand-by la Kanal D, pentru că, spre deosebire de veteranii postului, ea nu a fost luată în calcul de șefi pentru niciuna dintre producțiile de toamnă.

După aproape 6 ani de televiziune, Iuliei îi este peste mână să nu mai apară pe micul ecran, cu atât mai mult cu cât, în repetate rânduri, a declarat că, pentru a face televiziune, a fost nevoită să renunțe la multe vacanțe, multe alte proiecte și mai ales să facă sacrificii în relații.

Cum a reușit un medic din Botoșani să se vindece de cancer cu prognoză nefavorabilă. „Nimeni nu îți dă nici o garanție”
Recomandări

Cum a reușit un medic din Botoșani să se vindece de cancer cu prognoză nefavorabilă. „Nimeni nu îți dă nici o garanție”

Acum, vedeta face drumuri dese pe la producătorii generali din trustul turcesc, pe care îi întreabă de emisiunile noi și dacă există un loc și pentru ea. Se pare că frustrarea Iuliei este aceea că persoane nou-venite în familia Kanal D au parte de mai multă promovare decât ea, Cătălin Cazacu și Giani Kiriță, foști concurenți “Exatlon”, fiind unii dintre cei care au primit deja proiecte!

Iulia Albu este disperată

Iulia Albu e disperată că nu mai apare la TV, deși financiar îi merge excelent

Disperarea Iuliei nu are nicio legătură cu partea financiară, căci, paradoxal, de când nu mai apare atât de des pe micul ecran, primește încontinuu oferte, cele mai multe pentru a face reclamă unor firme. În plus, canalul ei de YouTube începe să strângă abonați și vizualizări, ceea ce înseamnă încă o sursă de venit.

Pe Iulia n-o mulțumesc, din punct de vedere profesional, nici măcar articolele pe care le postează pe site-urile trustului cu care încă are contract. Ea vrea expunere directă “pe sticlă”, nici mai mult, nici mai puțin!


EXCLUSIV/ AMI reușește să aibă o siluetă perfectă cu doar câteva trucuri la îndemâna oricui. „Dimineața, după ce beau cafea, îmi place să…”

Close
Închide
  Close