Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Iulia Vântur, în trei variante diferite. Ce au ales admiratorii | FOTO

Iulia Vântur, în trei variante diferite. Ce au ales admiratorii | FOTO

Iulia Vântur le-a cerut părerea fanilor ei în ceea ce privește culoarea părului. Aceștia și-au spus imediat părerea.

De Dana Aramă,

Pe pagina sa de pe o rețea de soc8ializare, vedeta de televiziune Iulia Vântur a postat trei fotografii în care apare cu trei nuanțe de păr diferite. Vedeta le-a cerut internauților să îi spună cum o preferă: cu părul blond, șaten deschis sau șaten închis. Aceștia și-au spus imediat părerea despre look-ul pe care ar trebui să-l aleagă Iulia Vântur.

„Ce culoare mi se potrivește mai bine?”, a fost întrebarea pusă de Iulia Vântur celor care îi urmăresc activitatea în mediul online.

„Blondă ești foarte frumoasă’, ” Chiar dacă e foarte greu de întreținut, blondă ești superbă. Cu părul închis la culoare te confunzi cu multe alte persoane”, „Ești frumoasa și iți sta bine oricum! Culorile deschise iți dau un aer blând un chip angelic!”, „Blondă ți se potrivește cel mai bine”, „Culorile reci nu ți se potrivesc, te îmbătrânesc”, „Mi-ar plăcea să revii din nou la blond, îți punea în valoare ochii și culoarea tenului”, „Blond mi se pare că te prinde cel mai bine’, „Categoric blond”, au fost de părerea fanii vedetei.

De câțiva ani, Iulia Vântur s-a mutat în India, acolo unde are o carieră ca model, actriță și cântăreață.  În plan personal, Iulia Vântur a avut o relație cu muzicianul Marius Moga, iar de ceva timp se spune că ar trăi o poveste de dragoste cu starul bollywoodian Salman Khan.

Citește și: Olteanca din Canada care a depășit-o pe Halep! Bianca Andreescu face yoga cu mama ei, iar bunica se roagă pentru ea

 

Close
Închide
  Close