De Alina Dan,

Filmul „O teri”, debutul la Bollywood al Iuliei Vântur, a fost una dintre cele mai aşteptate producţii cinematografice, însă, după prima săptămână, mulţi s-au arătat dezamăgiţi, apreciind că este doar „o idee genială prost pusă în practică”.
În ceea ce priveşte dansul româncei Iulia Vântur, mulţi l-au catalogat cam stângaci, la fel şi interpretarea ei, alături de alţi doi actori, a piesei centrale a filmului, “Ummbakkum”.
Pentru că s-a confruntat cu acest val de critici, dar şi pentru că ea este cea care cunoaşte cel mai bine adevărul din spatele filmului „O teri” şi cât a muncit pentru rolul ei din pelicula bollywoodiană, Iulia se apără şi scoate la lumină un filmuleţ în care sunt prezentate cele mai fierbinţi momente de la filmări.
Din imagini se poate observa că românca şi-a luat în serios rolul de actriţă în cea mai prolifică industrie cinematografică a lumii la ora actuală, ascultând şi urmând cu mare atenţie toate indicaţiile regizorale care i s-au dat.
Mai mult, din aceleaşi imagini se observă că atât regizorul, cât şi întreaga echipă a filmului au mare încredere în calităţile ei actoriceşti şi chiar se mizează pe exotismul româncei în raport cu restul actorilor.
„Când o vezi pe Iulia, te gândeşti la Hollywood, iar când îi vezi pe Pulkit şi pe Bilal, te gândeşti clar la Bollywood. Deci e un mix între Hollywood şi Bollywood”, a spus coregraful Remo D’Souza, mulţumit de alegerea făcută pentru „O teri” şi de rezultat.

Anamaria Prodan, atac devastator la Gică Hagi: „Probabil oamenii nu au curajul să-i spună în față”
GSP.RO

Anamaria Prodan, atac devastator la Gică Hagi: „Probabil oamenii nu au curajul să-i spună în față”

Horoscop 22 noiembrie 2019. Peștii sunt asaltați de solicitări
HOROSCOP

Horoscop 22 noiembrie 2019. Peștii sunt asaltați de solicitări