Mergi direct la conținut »
Jamie Oliver a prins un hoț care a vrut să-i spargă conacul de peste 10 milioane de euro. Cel mai bogat bucătar din lume e considerat erou
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Jamie Oliver a prins un hoț care a vrut să-i spargă conacul de peste 10 milioane de euro. Cel mai bogat bucătar din lume e considerat erou

Jamie Oliver a prins un hoț care a vrut să-i spargă conacul de peste 10 milioane de euro. Cel mai bogat bucătar din lume e considerat erou

Cel mai bogat maestru bucătar din lume, Jamie Oliver, a prins un hoț care a vrut să-i spargă conacul de peste 10 milioane de euro din Londra. Celebrul bucătar este considerat ca fiind un erou, după ce l-a fugărit și l-a imobilizat pe suspect până la sosirea polițiștilor.

Presupusul hoț ar fi încercat să pătrundă în alte vile situate pe strada Highgate din nordul Londrei, inclusiv într-o locuință care ar fi deținută de actrița Kate Moss, scrie The Mirror.

Individul a fost depistat în momentul în care a încercat să spargă conacul lui Jamie Oliver, o proprietate luxoasă cu opt camere, evaluată la peste 10 milioane de euro.

„Jamie și-a dat seama că este ceva în neregulă după ce a auzit un zgomot puternic de la casa de la casa vecinului. Era pregătit să se ducă într-acolo, dar a dat nas în nas cu hoțul în momentul în care acesta încerca să-i spargă casa”, a precizat o sursă, pentru publicația britanică.

Jamie Oliver era acasă împreună cu soția sa, Jools, dar și cu cei cinci copii, unul dintre ei, în vârstă de doi ani, în momentul atacului care a avut loc marți seara.

„Jamie a luat-o razna și a fugit după individ pe care l-a prins și l-a pus la pământ. A fost ajutat de șoferul său și de câțiva vecini care l-au imobilizat pe tâlhar până la sosirea polițiștilor, a povestit un vecin al celebrului bucătar.

„A fost terifiant deoarece Jamie era împreună cu toată familia în casă în acel moment”, a mărturisit un alt vecin.

Maestrul bucătar, în vârstă de 43 de ani, a fost lăudat de vecini.

„A fost un gest eroic și altruist”

„Deși a fost implicat într-un incident cu adevărat periculos, Jamie a glumit cu polișțiștii cărora le-a spus că au făcut un lucru bun pentru au sosit rapid după apel”

Jamie Olivier este cel mai bogat maestru bucătar din lume, cu o avere estimată la 170 de milioane de lire sterline, potrivit topului Forbes, citat de careeraddict.com.


Citește și EXCLUSIV/ Adevărul din spatele carierei de fotomodel. O tânără din România strălucește la Milano: „Ți se refuză un job dacă ai cu jumătate de centimetru în plus pe șolduri”


 

 
 
Close
Închide