MENIU CAUTĂ
21 Feb. 2017 15:55

Jennifer Lopez râvnește la prințul Harry. Îl va despărți de actrița Meghan Markle?

Distribuie

Jennifer Lopez a fost invitată în emisiunea lui Ellen DeGeneres, unde a făcut dezvăluiri incendiare și a vorbit deschis despre relațiile ei.

Ellen DeGeneres a întrebat-o pe celebra actriță și cântăreață dacă și-a petrecut Valentine’s Day, alături de noul ei iubit mult mai tânăr, Drake. J.Lo a negat, fără să stea pe gânduri, precizând că acesta se află într-un turneu, lăsând de înțeles că a fost singură. Deși Ellen a încercat să o facă pe artistă să-și recunoască relația cu aceasta, Jennifer a încercat să evite răspunsurile.

Mai mult, la un moment dat, aea a reușit să șocheze audiența. Deși femeile din întreaga lume s-au declarat topite după Brad Pitt, însă artista, în vâsrtă de 47 de ani, a declarat că nu se simte atrasă de celebrul actor în nici un fel.

Se iubește cu Drake

Mai mult, aceasta a dezvăluit că are o adevărată slăbiciune pentru prințul Harry, care în prezent se iubește cu actrița americană Meghan Markle. Însă, aceasta a mărturisit că  i se par atrăgători și Chris Martin și actorii Zac Efron și Nick Jonas. Jennifer și-a dezvăluit admirația și pentru cântărețul Harry Styles (23 de ani), precizând la final că totuși e un pic cam tânăr pentru ea.

 

Jennifer Lopez s-a despărțit recent de dansatorul Casper Smart (29 de ani), cu care a avut o relație de cinci ani de zile, imediat după divorțul de Marc Anthony. Artista se pare  că se simte atrasă de bărbați mai tineri, iar în ultima vreme a fost văzută tot mai des în compania lui Drake, fostul iubit al Rihannei.

 

Citește mai multe despre Jennifer Lopez și Meghan Markle pe Libertatea.

Comentarii