Blonda, care a confirmat  că este însărcinată pentru a doua oară la 8 luni după ce a născut primul ei copil, a fost fotografiată de paparazzi, în urmă cu trei zile, împreună cu fiul ei, Maxwell, și mai mulți prieteni, în Hawaii, unde se află în vacanță. În imagini, Jessica pare epuizată, este complet nemachiată, ciufulită și are părul ars, semn că nu a mai trecut de ceva vreme pe la salonul de înfrumusețare.
Jessica Simpson a devenit celebră la 19 de ani, odată cu apariţia albumului ei de debut, intitulat „Sweet Kisses”, lansat în 1999. S-a căsătorit cu Nick Lachey, solistul grupului 98 Degrees, în 2002, de care a divorțat în 2006.

Cântăreaţa a avut apoi câteva relaţii cu o serie de bărbaţi celebri din Statele Unite, precum jucătorul de fotbal american Tony Romo şi solistul trupei Smashing Pumpkins, Billy Corgan. Din 2010 este logodită cu fostul jucător de fotbal american Eric Johnson. Cei doi au devenit părinți pentru prima dată în mai anul trecut, când artista a adus pe lume un băiețel, Maxwell Drew.
Așa arată machiată!
Jessica Simpson, EPUIZATĂ și COMPLET NEMACHIATĂ. Cum ți se pare că arată? | FOTO
Foto: Hepta

Urmărește-ne pe Google News