Mergi direct la conținut »
Jojo i-a rupt turta fiicei sale. Ce a ales Zora de pe tăviță | VIDEO
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Jojo i-a rupt turta fiicei sale. Ce a ales Zora de pe tăviță | VIDEO

Jojo i-a rupt turta fiicei sale. Ce a ales Zora de pe tăviță | VIDEO

Jojo, pe numele său real Cătălina Grama, i-a rupt turta fiicei sale și a lui Paul Ipate, Zora.

De Dana Aramă,

În luna ianuarie a anului trecut, Jojo devenea mămică pentru a doua oară. Ea a adus atunci pe lume o fetiță care a primit numele Zora. Micuța este fruct al poveștii de iubire pe care actrița o trăiește cu actorul Paul Ipate.

Jojo și Paul Ipate i-au rupt turta fiicei lor zilele acestea. petrecerea a avut loc în cadru restrâns, iar actrița a făcut publice câteva detalii, dezvăluind ce anume a luat fiica sa de pe tradiționala tăviță.

„Am sărbătorit turta Zorei acasă, în cerc restrâns, cu nașii și familia. Am vrut să ne bucurăm de aceste momente altfel decât la botez și să știți că a ieșit foarte frumos totul. Au existat și câteva momente palpitante, pentru că tortul s-a topit dimineață, însă până la urmă totul s-a încheiat cu bine. Cea mai lungă discuție a fost bineînțeles despre ce punem pe tavă. Vedeți aici ce a vrut să pună fiecare.? Zora a ales ce a vrut ea: cheile de la mașină, o foarfeca și un stetoscop. Cred că o să avem o doctorița Paul Ipate?”, a explicat Jojo.


Citește și: EXCLUSIV/Simona Halep, la un pas să dea cu piciorul unei sponsorizări de 2 milioane $! Ofertată de o companie americană


 

Close
Închide
  Close