Mergi direct la conținut »
Jojo și-a serbat ziua de naștere la vizionarea serialului „Liber ca pasărea cerului”. Ce tort i-au pregătit colegii
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Jojo și-a serbat ziua de naștere la vizionarea serialului „Liber ca pasărea cerului”. Ce tort i-au pregătit colegii

Jojo și-a serbat ziua de naștere la vizionarea serialului „Liber ca pasărea cerului”. Ce tort i-au pregătit colegii

Duminică seara, la vizionarea primului episod al serialului de comedie Liber ca pasărea cerului, Cătălina Grama – Jojo și-a serbat ziua de naștere, 22 aprilie, alături de soțul ei, Paul Ipate, colegii din serial, prieteni și membri ai familiei.

După ce au vizionat împreună primul episod al serialului Liber ca pasărea cerului, în care joacă împreună, Ștefan Bănică, Marius Florea Vizante, Andreea Samson și ceilalți colegi și prieteni i-au cântat Mulți ani trăiască! și au felicitat-o pentru aniversarea celor 38 de ani. Unul dintre cele mai frumoase cadouri a fost un tort de ciocolată cu cremă Madrid, cu mesajul: „Nu ești liberă ca pasărea cerului”. “Când a ales tortul cu această cremă, Paul s-a gândit la faptul că pictura mea preferată, Las Meninas, de Velazquez, se află în Madrid, la muzeul Prado”, spune Jojo.

Actrița din „Liber ca pasărea cerului” mărturisește că azi, de ziua ei, e foarte fericită să-i aibă alături pe toți cei dragi. „Îmi doresc sănătate pentru noi toți! Și îmi mai doresc ca Liber ca pasărea cerului să aibă succes la public, așa cum a avut și primul episod”.

Citește și

La Palatul Cotroceni cântă plictiseala! Cartea președintelui Iohannis despre ideea generoasă a Europei unite conține o colecție năucitoare de banalități!

 

Close
Închide
  Close