Mergi direct la conținut »
Keanu Reeves s-a antrenat din greu pentru cea de-a treia peliculă din seria John Wick. Ajutat de cei mai buni specialiști | VIDEO
Entertainment Libertatea > Entertainment > Keanu Reeves s-a antrenat din greu pentru cea de-a treia peliculă din seria John Wick. Ajutat de cei mai buni specialiști | VIDEO

Keanu Reeves s-a antrenat din greu pentru cea de-a treia peliculă din seria John Wick. Ajutat de cei mai buni specialiști | VIDEO

Actorul Keanu Reeves s-a antrenat din greu pentru rolul pe care îl interpretează în cel de-al treilea film din seria John Wick.

De Dana Aramă,

 

Starul hollywoodian Keanu Reeves, în vârstă de 54 de ani, a depus toate eforturile pentru ca rolul pe care îl joacă în pelicula respectivă să-i iasă perfect. Pentru a fi cât mai credibil în rol și într-o formă fizică de zile mari, actorul s-a antrenat cu cei mai buni specialiști. iar antrenamentele nu au fost deloc ușoare.

Potrivit lifeandstyle.mx, Keanu Reeves a luat lecții de jiu-jitsu, judo, kung-fu și tir.

Keanu Reeves a luat lecții cu Machado Brothers, specialiști în arte marțiale mixte și cei care se ocupă de antrenarea cascadorilor din filmele de acțiune.

„Am lăsat deoparte faptul că este actor și l-am antrenat ca și cum ar fi fost un cascador, dublura unui actor într-un film de acțiune”, a explicat Chad Stahelski, unul dintre cei care l-au antrenat pe actor.


„Keanu s-a antrenat în fiecare weekend, timp de patru sau cinci luni înainte să înceapă filmările. Antrenamentele lui erau de cinci ore pe zi”, a menționat producătorul Basil Iwaynk.

FOTO: Northfoto

Citește și: Antrenorul de tenis al lui Klaus Iohannis a ratat șansa de a o pregăti pe Simona Halep în 2009, când a refuzat-o! ”Poate dacă eram, nici nu ajungea așa de sus” (FOTO&VIDEO)

 

Close
Închide
  Close