MENIU CAUTĂ
08 Ian. 2013 14:49 , de Geo Berciu

La aproape 2 ani de la moartea unei MARI CÂNTĂREŢE, ANCHETA A FOST FINALIZATĂ! Vezi VERDICTUL medicilor!

Distribuie

Justiţia britanică a confirmat că decesul cântăreţei Amy Winehouse a fost unul accidental, cauzat de abuzul de alcool, după o reexaminare a probelor, iniţiată după descoperirea unui viciu de procedură săvârşit în timpul anchetei iniţiale.

Artista în vârsta de 27 de ani avea în organism, în momentul decesului, o concentraţie de alcool de peste cinci ori mai mare decât limita legală, adică 416 miligrame de alcool la un decilitru de sânge, au anunţat, marţi, anchetatorii britanici.

De altfel, acest verdict fusese cel susţinut şi de Suzanne Greenaway, medicul legist însărcinat cu anchetarea circumstanţelor în care a murit celebra cântăreaţă. Numai că aceste concluzii au fost reexaminate, după ce s-a constatat existenţa unui viciu de procedură. Suzanne Greenaway nu avea o vechime de cel puţin cinci ani – cerută în Marea Britanie – pentru a se ocupa de o astfel de anchetă, fapt care a obligat-o să demisioneze în noiembrie 2011.

Amy Winehouse a murit pe 23 iulie 2011, după ce s-a confruntat mulţi ani cu dependenţa de alcool şi de droguri. Ea a fost descoperită moartă în patul ei, în apartamentul pe care îl avea în cartierul Camden în nordul Londrei, lângă ea afându-se două sticle goale de votcă.
amy winehouse

Citește mai multe despre Amy Winehouse pe Libertatea.

Comentarii