MENIU CAUTĂ
16 Mar. 2018 15:01

Lavinia, fiica medicului Radu Zamfir, are concert mare duminică. Își dorește carieră, dar nu vrea sub nicio formă să plece din țară | VIDEO

Distribuie

Medicul Radu Zamfir are motive de mândrie. Fiica sa, Lavinia, care este foarte talentată la muzică, are mare concert duminică, 18 martie.

De medicul Radu Zamfir a auzit toată România, în anul 2014. Este unul din supraviețuitorii accidentului aviatic din Munții Apuseni, în care pilotul Adrian Iovan și studenta Aura Ion și-au pierdut viața. Chirurgul s-a întors în sala de operații după tragedia aviatică și a reușit să meargă mai departe grație familiei sale. Lavinia, fiica sa, este o minune de fată de 11 ani.

Elevă în clasa a V-a, Lavinia Zamfir trăiește departe de lumea virtuală: cântă și în corul Allegretto, ia lecții de pian, de balet, de canto, citește cărți și iubește animalele. Deocamdată, pentru ea, muzica e un hobby, așa cum speră și tatăl ei, cunoscutul chirurg Radu Zamfir, de la Institutul Clinic Fundeni. Însă nu l-ar deranja ca, peste ceva ani, sa se scrie că este 'tatăl celebrei cântărețe Lavinia Zamfir'.

Lavinia Zamfir va avea concert duminică, 18 martie într-un club din Capitală. Ea a intrat în echipa Next Star Studio în urmă cu aproape doi ani, având un debut spectaculos la prima competiție de profil la care a participat. A luat mențiune la Festivalul Național Stele de Mâine.

Într-un interviu pe care l-a acordat pentru Evenimentul Zilei, puștoaica medicului radu Zamfir a afirmat că „muzica va fi un hobby”.

„Îmi doresc și un job serios', afirmă Lavinia Zamfir.


Încă nu știe dacă va călca pe urmele tatălui ei, doctorul Radu Zamfir, dar de pe lista cu planuri de viitor a șters, deocamdată, visul de a părăsi România: 'Eu nu voi pleca din țară!'.

'Asta este țara mea și mie îmi place aici. Asta este țara noastră și, atât timp cât reușim să ne descurcăm aici, e de preferat să nu plecăm. Nu că nu au fost oferte, dar e și ceva patriotism. Nu am vrut să plec și nici nu cred că o să mai plec. Sunt mândru de Lavinia. Dacă face ceva cu pasiune, merită să aibă și rezultate', spunea celebrul ei tată.


Citește și: Previziuni Urania pentru perioada 17 – 23 martie 2018. Luna Nouă în Pești, Soarele va intra în zodia Berbecului, Echinocțiul de primăvară


 

Citește mai multe despre Radu zamfir, cariera și Romania pe Libertatea.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Liviu Dragnea, huiduit de un europarlamentar după discursul de la congresul PES
Comentarii