18 Oct. 2017 16:22

Detaliul neștiut despre medicul Radu Zamfir, implicat în tragedia aviatică din Munții Apuseni. Poartă și acum geaca din ziua accidentului

Distribuie

Medicul Radu Zamfir și-a amintit despre tragedia aviatică din Munții Apuseni, din urmă cu 3 ani, în care a fost implicat.

 

Radu Zamfir, a cărui fiică mai mare, Lavinia, este foarte frumoasă, este chirurg la Spitalul Fundeni. El a supraviețuit tragediei aviatice din Munții Apuseni, care s-a produs la începutul anului 2014,  în care pilotul Adrian Iovan și studenta Aura Ion și-au pierdut viața.

Acesta a acordat un interviu pentru autotestmagazin.ro, în care și-a amintit despre drama prin care a trecut în urmă cu 3 ani.

El a oferit un detaliu mai puțin știut, și anume că poartă și acum geaca pe care a avut-o cu el în ziua aceea fatidică.

„Chiar și acum port geaca pe care am avut-o în ziua aceea. A preluat multe dintre leziunile care altfel ar fi fost ale mele. Uite, are o gaură cu diametrul de aproape un centimetru”, a mărturisit el.

Despre tragedia din Apuseni, el a mărturisit:

„Sunt niște amintiri amare, extrem de neplăcute, de care încerc să mă îndepărtez. Îți dai seama… să ai senzația de moarte iminentă, nu-i de ici de colo. Să realizezi că nu poți să faci nimic, că ești un simplu spectator, nu ai timp nici să ai emoții. Pur și simplu, vezi ce se întâmplă și nu poți face nimic! Nu am avut timp să-mi treacă nimic prin minte decât că mi se întâmplă un lucru foarte rău. Îi mulțumesc… (arată cu ochii spre cer) că am ajuns teafăr la familia mea”.


Citește și: VIDEO EXCLUSIV | Cum au petrecut seara Anca Țurcașiu și Cristian Georgescu. Mai ceva ca niște adolescenți


 

Loading...
Comentarii