Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Lavinia Pîrva a slăbit spectaculos după ce a născut. Artista și soțul ei, prima apariție la un eveniment de când s-a născut Alexandru

Lavinia Pîrva a slăbit spectaculos după ce a născut. Artista și soțul ei, prima apariție la un eveniment de când s-a născut Alexandru

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică Jr. au participat miercuri seară la un eveniment monden, organizat în Capitală. De altfel, aceasta este prima apariție a celor doi, după ce au devenit părinții unui băiețel.

De Livia Lixandru,

Lavinia Pîrva a născut în luna mai, un băiețel perfect sănătos, căruia i-a pus numele Alexandru. Chiar dacă pe perioada sarcinii s-a îngrășat foarte mult, ei bine, acum artista arată mai bine ca niciodată.

În doar câteva luni, soția lui Ștefan Bănică Jr. a slăbit spectaculos, iar imaginile realizate în această seară cu cei doi, sunt dovada clară. Mai mult, aceasta a mărturisit că mai are de dat jos aproape 3 kilograme, pentru a ajunge la greutatea dorită.

Ștefan Bănică Junior este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați artiști din industria muzicală din România.

În plan personal, acesta a fost căsătorit de două ori, cu Mihaela Rădulescu și Andreea Marin. Artistul mai are doi copii, Radu și Violeta.

Close
Închide
  Close