Mergi direct la conținut »
Lidia Buble și Răzvan Simion s-au căsătorit? Imaginea de la ceremonia care i-a pus pus pe toți pe jar
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Lidia Buble și Răzvan Simion s-au căsătorit? Imaginea de la ceremonia care i-a pus pus pe toți pe jar

Lidia Buble și Răzvan Simion s-au căsătorit? Imaginea de la ceremonia care i-a pus pus pe toți pe jar

Lidia Buble a dat publicității o fotografie în care apare la o ceremonie ce pare a fi de nuntă, alături de iubitul ei, Răzvan Simion. Reacțiile nu au întârziat să apară.

De Dana Aramă,

 

Cântăreața Lidia Buble i-a pus pe toți pe jar după ce a postat fotografie respectivă, în care este alături de Răzvan Simion, la o ceremonie pe plajă, ceremonie care pare a fi de nuntă. Cei doi au fost surprinși în momentul în care se sărutau pasional.

Toată lumea s-a grăbit să o felicite pentru căsătoria cu prezentatorul de televiziune.

„2018= FAMILIE, DRAGOSTE, BINECUVÂNTARE!❤ DOAMNE , ÎȚI MULȚUMESC ?”, a menționat Lidia Buble în dreptul imaginii.

Însă, nu e vorba de o nuntă, nici pe departe. Imagina a fost făcută în vară, când Lidia Buble și Răzvan Simion au fost în vacanță în Maldive și când, tot așa, au dat loc bănuielilor că și-ar fi unit destinele.

Atunci, Răzvan Simion a pus pe toată lumea pe jar după ce a postat o fotografie în care Lidia Buble apare îmbrăcată într-o rochie de culoare albă, cu o coroniță pe cap, iar mesajul era „Say „I DO”(Spune Da)”. Mesajul și imaginea a lăsat să se înțeleagă că Răzvan Simion a cerut-o în căsătorie pe Lidia Buble.

Citește și: INTERVIU | John Kruzel, expert de fact-checking la PolitiFact, despre manipularea prin media: „Știrile false mizează pe emoții și încearcă să elimine gândirea rațională prin provocare”

 

Close
Închide
  Close