MENIU CAUTĂ

Lili Sandu, vacanță în Cuba alături de iubit. Ce experiențe inedite au trăit

Distribuie

Lili Sandu, vacanță în Cuba alături de iubit. Vedeta a povestit pe blogul personal ce experiențe inedite a trăit alături de iubitul ei, modelul Silviu Tolu, în cea mai frumoasă vacanță.

Lili Sandu, vacanță în Cuba alături de iubit. Vedeta este îndrăgostită nebunește și trăiește fiecare clipă alături de bărbatul care i-a furat inima. Fosta concurentă de la „Ferma vedetelor” a povestit pe blogul personal cum s-a relaxat în Cuba.

Lili Sandu, fericită în vacanșă în Cuba

Lili Sandu, vacanță în Cuba alături de iubit. „Întâlnire pentru îndrăgostiți”

„Temperaturile ridicate nu ne-au oprit să cutreierăm orașul în lung și în lat și să vizităm locurile reprezentative: târgul vintage din fața hotelului Santa Isabel, Grand Teatro de la Havana, muzeul romului Havana Club, fabrica de trabucuri Partagás, Plaza Vieja și muuulte restaurante care mai de care mai renumite. Într-una din zile am fost și la Playa Santa Maria, la o oră distanță de centrul Havanei, un loc foarte frumos și liniștit. Ne-am reîntors în Havana pentru sfârșitul de săptămână și pentru a sărbători ziua mea de naștere. Am luat prânzul la restaurantul La Guarida, renumit pentru locația inedită și pentru faptul că acolo s-a filmat un celebru film cubanez, Fresa y chocolate. Seara a fost una de-a dreptul spectaculoasă, cu muzică live și dans. Întâi la cabaretul Tropicana, frecventat pe vremuri de gangsterii americani și pe urmă la Casa de la Musica, unde am dansat pe ritmurile de salsa până târziu. Am ajuns acasă aproape de zorii zilei, după o plimbare romantică pe El Malecon, un bulevard lung, cu vedere la mare, fiind recunoscut ca un loc special de întâlnire pentru îndrăgostiți”, a povestit

Citește mai multe despre cuba pe Libertatea.

Comentarii