Mergi direct la conținut »
Liviu Vârciu e categoric cu fiica sa cea mare! Nu are încă voie să se implice în îngrijirea surioarei ei
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Liviu Vârciu e categoric cu fiica sa cea mare! Nu are încă voie să se implice în îngrijirea surioarei ei

Liviu Vârciu e categoric cu fiica sa cea mare! Nu are încă voie să se implice în îngrijirea surioarei ei

Liviu Vârciu este extrem de fericit, alături de ambele sale fiice. Artistul e categoric, însă, cu fiica cea mare, Carmina, pe care nu o lasă încă să-și ia surioara în brațe.

De Ana Maria Păsat,

De când a devenit tată pentru a doua oară, viața lui Liviu Vârciu s-a schimbat radical. Artistul se implică în creșterea bebelușei sale, Anastasia Maria, și face lucruri pe care nu credea că le va putea duce la bun sfârșit. De pildă, dacă înainte de a i se naște cea de-a doua sa fiică spunea că nu va schimba niciodată scutece, ei bine, acesta a trecut cu bine și prin această experiență.

”Am zis că nu schimb scutece. Am făcut și asta, pentru prima oară în viața mea. Nu mi s-a părut așa groaznic. Chiar a fost neașteptat de bine”, ne-a mai spus Liviu Vârciu.

De asemenea, vedeta TV doarme ore întregi cu bebelușa lipită de el și nu se încumetă să facă vreo mișcare de teamă să nu o trezească. Chiar dacă-și adoră pitica și petrece mult timp cu ea, Liviu are însă grijă și de fata cea mare, Carmina. Care de câteva luni, de când a început școala, s-a mutat la el și locuiesc sub același acoperiș.

Ce spune fata cea mare a lui Liviu Vârciu despre surioara ei. Carmina este categorică

Petrece mult timp și cu Carmina

El are grijă să nu-i dea nici un motiv de gelozie și îi acordă, de asemenea, la fel de multă atenție.

”Mi s-a schimbat viața total. Este cea mai frumoasă senzație, să fie amândouă cu mine. Pe Carmina, dimineața eu o duc la școală, nu are de ce să fie geloasă pe surioara ei, pe care o iubește. Stăm mult timp împreună”, a mărturisit actorul pentru Libertatea.

Totuși, Liviu i-a interzis Carminei să se implice în îngrijirea surioarei ei.  Acesta consideră că Anastasia este prea micuță și încă este destul de fragilă.

”Și ea (n.r.- Carmina) e foarte fericită. O iubește foarte mult. I-am zis însă că după o lună, când va mai crește puțin, o las să-i facă ce vrea. Momentan, nu o implic”, a adăugat acesta.


Ce mai face doamna Bamboi, femeia cu 13 copii care a devenit celebră în emisiunea lui Măruță. Prin ce transformare a trecut

 

 

Close
Închide
  Close