Mergi direct la conținut »
Liviu Vârciu, în urmă cu 20 de ani. Ipostaza cu care a stârnit reacții nebănuite
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Liviu Vârciu, în urmă cu 20 de ani. Ipostaza cu care a stârnit reacții nebănuite

Liviu Vârciu, în urmă cu 20 de ani. Ipostaza cu care a stârnit reacții nebănuite

Liviu Vârciu și-a adus aminte de vremurile de altădată. Artistul a scos la iveală o imagine care datează din urmă cu 20 de ani.

 

Într-o imagine de colecție, Liviu Vârciu apare așa cum era în urmă cu 20 de ani. Artistul se afla la o petrecere, alături de alți colegi de breaslă.

„Acum 20 de ani ! ???”, a notat Liviu Vârciu în dreptul fotografiei din urmă cu două decenii.

Fotografia a stânit vii reacții din partea internauților.

„LA, N&D, AXXA… Muzică adevărată’, „Tot frumos ai rămas, Liviule’, „Nostalgic cumva? Ale tinereții…timpuri!”, „Ce vremuri frumoase și ce muzică bună. Păcat că ați desființat formația”, „neschimbat și după 20 de ani!”, „Fără griji și fără bani…”, „Fosta-i lele…”, „Mai întoarce Doamne roata…”, „Ce tânăr și în putere erai, Liviule! Acum ai îmbătrânit”, „Acum ai 40! Ce ai îmbătrânit!”, i-au transmis cei care îi urmăresc activitatea în mediul online.

Liviu Vârciu este unul dintre cei mai cunoscuți artiști din showbiz-ul românesc. A cântat alături de trupa L.A., cu care a avut un foarte mare succes la public. Ulterior, Liviu Vârciu a fost actor, dar și prezentator de emisiuni de televiziune. A fost căsătorit o singură dată, cu o fostă asistentă de televiziune. Liviu Vârciu are două fete: Carmina, din relația cu Amy Teiceanu, și Anastasia, din relația cu Anda CălinLiviu Vârciu și Anda Călin s-au despărțit anul trecut.

Citește și: Un infractor căutat de autoritățile române a fost descoperit în California, unde se dădea preot! El încasa 3.000 de dolari lunar pentru munca sa

 

 

Close
Închide
  Close