De Ana Maria Păsat,

Liviu Vârciu este mai fericit ca oricând. O spune chiar el, fără nicio rezervă. Motivul? De două săptămâni, de când s-a născut cea de-a doua sa fetiță, Anastasia, cântărețul trăiește bucuria pe care i-o oferă fiicele sale, dat fiind faptul că și Carmina s-a mutat la el. Totuși, pentru proaspătul tătic au început și grijile. Mezina familiei a făcut colici, iar Liviu este cel care o liniștește.

”Doarme numai pe mine. Stau câte patru ore, mi-e frică să o trezesc. Este cea mai frumoasă senzație. Mi s-a schimbat viața total. Mai ales că o am și pe Carmina (n.r. fiica cea mare a actorului, dintr-o altă relație)”, a mărturisit Liviu Vârciu pentru Libertatea.

Prima imagine cu Liviu Vârciu și fetița lui. Micuța doarme pe pieptul artistului. “Cea mai frumoasă noapte”

Actorul a mai spus că are grijă, totodată, să nu-i ofere motive de gelozie Carminei.

”Și ea e foarte fericită. O iubește foarte mult. I-am zis însă că după o lună, când va mai crește puțin, o las să-i facă ce vrea. Momentan, nu o implic”, a adăugat acesta.

A schimbat pentru prima oara scutece!

Actorul a făcut lucruri pe care nu credea vreodată că le va face. Dacă înainte de a deveni tată spunea că nu va schimba niciodată scutece, ei bine, acesta a trecut cu bine și prin această experiență.

”Am zis că nu schimb scutece. Am făcut și asta, pentru prima oară în viața mea. Nu mi s-a părut așa groaznic. Chiar a fost neașteptat de bine”, ne-a mai spus Liviu Vârciu

”Mă duc la cine mă iubește”

În prezent, Liviu Vârciu are mai mult timp să se ocupe de fetele lui. El este cel care merge la cumpărături și o ajută pe iubita sa. Actorul nu mai are niciun proiect tv în acest moment, deși se află încă sub contract cu Antena 1.

”Contractul meu expiră în decembrie. Dacă ei vin cu o propunere la fel de bună, ca și până acum, voi semna cu ei. Dacă nu, mă duc la cine mă iubește”, a spus acesta.


Andreea Marin pe aceeași scenă cu nepotul lui Ștefan Bănică Jr. Ce mesaj a transmis Răzvan

Simone Inzaghi contestă victoria CFR-ului: „În România nu s-a jucat fotbal”
GSP.RO

Simone Inzaghi contestă victoria CFR-ului: „În România nu s-a jucat fotbal”

Horoscop 13 decembrie 2019. Săgetătorii vor trece prin printr-un șir de experiențe profitabile
HOROSCOP

Horoscop 13 decembrie 2019. Săgetătorii vor trece prin printr-un șir de experiențe profitabile