Mergi direct la conținut »
Loredana Chivu, șocată din cauza Denisei Manelista. "Nu o lăsați nici moartă în pace"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Loredana Chivu, șocată din cauza Denisei Manelista. „Nu o lăsați nici moartă în pace”

Loredana Chivu, una dintre cele mai senzuale starlete din showbiz-ul românesc, este șocată de ceea ce se întâmplă după moartea Denisei Manelista.

De Dana Aramă,

Denisa Răducu, al cărei nume de scenă este Denisa Manelista, este înmormântată marți, 25 iulie 2017, la Ștefănești, Vâlcea. Cântăreața a murit la 27 de ani pe 23 iulie 2017.

Trupul neînsuflețit al Denisei Manelista a fost depus la capela Cimitirului Bellu Ortodox din Capitală, acolo unde au venit să-i aducă un ultim omagiu colegi de breaslă, prieteni și fani.

Loredana Chivu, una dintre cele mai cunoscute starlete din showbiz-ul românesc, a fost să-i aducă și ea un ultim omagiu celei care a fost Denisa Răducu.

„Am văzut cu ochii mei cum arată chipul chinului… Azi mi-am luat rămas bun de la un om cum nu sunteți majoritatea dintre voi…de la omul și artistul DENIȘA RĂDUCU! Cu ce drept îi publicați poze în sicriu? Cu ce drept comentați urât la adresa ei? Cu ce drept judecați voi, niște cretini, un om mort? Cu ce drept îi răniți familia? Nu vă e rușine și frică de Dumnezeu… Nu o lăsați nici moartă în pace… Ea care a fost o femeie discretă, finuță, muncitoare… Să-i fie publicată poza în sicriu pe rețelele de socializare… sau să fie judecată că e prea mediatizată când tot ce a vrut a fost să-și ducă boala liniștită și să trăiască… Să stea departe de ochii lumii!

Cazul Floyd de România. Un bărbat din Vatra Dornei a murit după ce un jandarm l-a presat la pământ. Ce a urmat
Recomandări
Cazul Floyd de România. Un bărbat din Vatra Dornei a murit după ce un jandarm l-a presat la pământ. Ce a urmat
 

Mi-e scârbă de vremurile pe care le trăim! Luați o tragedie în râs! Nici să mori nu mai poți în țara asta! Îmi pare rău, dar nu pot să mă abțin… Lăsați oamenii care au iubit-o să-și plângă durerea și să-și o amintească așa frumoasă și blândă cum era ea! Lăsați familia în pace că nu e nimic mai greu în lumea asta decât să-ți moară un copil!! Nu e vorba de educație, e vorba de răutate maximă ce zace în voi!!!! Nu zic decât atât: să ne dea Dumnezeu după suflet! Că poate atunci primește fiecare ce merită! R.I.P DENISA RĂDUCU căci așa o cheamă! Nu apelativul pe care i-l adresați mulți dintre voi!”, a spus Loredana Chivu.


Citește și: Reacția Danielei Gyorfi după moartea Denisei Manelista. Ce a transmis vedeta


 

Close
Închide
  Close