Mergi direct la conținut »
Lorena Bobbit rupe tăcerea la peste  25 de ani de când i-a tăiat penisul soțului ei. Ce abuzuri a suferit
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Lorena Bobbit rupe tăcerea la peste 25 de ani de când i-a tăiat penisul soțului ei. Ce abuzuri a suferit

Lorena Bobbit rupe tăcerea la peste 25 de ani de când i-a tăiat penisul soțului ei. Ce abuzuri a suferit

Cazul Lorenei Bobbit a făcut înconjurul lumii. În urmă cu peste 25 de ani, aceasta i-a tăiat penisul soțului ei în timp ce dormea, sătulă de abuzurile pe care le îndura.

Incidentul care i-a adus faima Lorenei Bobbit a avut loc în anul 1993. Soțul său, John Wayne Bobbit s-a întors beat acasă și și-a violat soția, Lorena Bobbit. Nu era prima oară când se întâmpla asta, dar avea să fie ultima.

Sătulă de abuzurile din partea soțului, Lorena Bobbit a luat un cuțit de bucătărie și i-a tăiat penisul partenerului ei de viață, în timp ce acesta dormea. Ulterior, medicii au reușit să-i refacă organul sexual partenerului de viață al Lorenei, după o operație care a durat nouă ore. Cei doi au divorțat, iar cazul Lorenei Bobbit a făcut înconjurul lumii.

La peste 25 de ani de la scandalul în care a fost implicată, americanca a acordat un interviu pentru postul de televiziune Telemundo.

Întrebată dacă ar mai repeta gestul extrem pe care l-a făcut în urmă cu peste 25 de ani, Lorena Bobbit, care acum se numește Lorena Gallo, a declarat:

„Nu eram în toate mințile, eram traumatizată, distrusă din punct de vedere psihic, nici nu mă pot gândi la reacția pe care am avut-o atunci. Din punct de vedere mental nu eram deloc ok”.


Ea a vorbit și despre cel care i-a fost partener de viață.

„Nu m-am gândit niciodată că e așa agresiv. Eram îndrăgostită de el, îmi părea atractiv și sincer…

… Mă aflam într-un cerc vicios, de violență domestică. Nu știamunde să mă duc, eram izolată. Mă simțeam ca și cum eram la închisoare în propria-mi casă”, a afirmat Lorena.

FOTO: capturi video

Citește și: Rețeaua doctorilor falși se extinde și în spitale publice! O femeie de 30 de ani și-a inventat o diplomă de medic și lucrează de 10 ani la Secția de Ginecologie a Spitalului de Urgență Ilfov!

 

Close
Închide
  Close