Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > MĂDĂLINA GHENEA L-A DAT PE SPATE PE UNUL DINTRE CEI MAI MACHO BĂRBAŢI DE LA NOI! COMPLIMENTELE ASTEA AR VREA SĂ LE AUDĂ ORICE FEMEIE!

MĂDĂLINA GHENEA L-A DAT PE SPATE PE UNUL DINTRE CEI MAI MACHO BĂRBAŢI DE LA NOI! COMPLIMENTELE ASTEA AR VREA SĂ LE AUDĂ ORICE FEMEIE!

De Dana Aramă,

Mădălina Ghenea este o prezenţă seducătoare, o femeie care înnebuneşte bărbaţii cu formele ei şi cu felul în care arată. Nu degeaba au căzut în mrejele ei staruri celebre de la Hollywood, precum Leonardo DiCaprio şi Gerard Butler.
Fermecătoarea vedetă l-a cucerit iremediabil şi pe unul dintre cei mai râvniţi bărbaţi din România, Vladimir Drăghia, fost protagonist la show-ul „Burlacul”, de la Antena 1.
Într-un interviu pe care l-a dat pentru replicavedetelor.ro, Vladimir Drăghia a folosit cele mai frumoase cuvinte atunci când a venit vorba despre Mădălina Ghenea.
„În România sunt femei foarte frumoase. Recent am văzut-o pe Mădălina Ghenea şi într-adevăr, este ravisantă! E ciudat de frumoasă, chiar! În general, media României în ceea ce priveşte frumuseţea femeilor este extraordinar de mare”, a spus celebrul personaj.
El a vorbit şi despre genul său de femeie:
„Genul meu de femeie este numai al meu! De fapt, încă mai lucrez la genul meu de femeie. Este într-o continuă dezvoltare”.
Citeşte şi:CE SUCCES PENTRU MĂDĂLINA GHENEA! PE PODIUM, ÎN TOPUL CELOR MAI FRUMOASE FEMEI DIN LUME! Plină de fiţe! Mădălina Ghenea a refuzat să lucreze cu regizorii români. Vezi care a fost motivul!
 
 
 
 

Nici un comentariu.

Comentează

Close
Închide
  Close