MENIU CAUTĂ
27 Apr. 2018 14:33

Magda Vasiliu critică dur sistemul de asigurări de sănătate din România. “Nu mai cotizați”

Distribuie

Magda Vasiliu critică dur sistemul de asigurări de sănătate din România. Jurnalista a postat un mesaj pe Facebook, în care își exprimă nemulțumirea față de felul în care funcționează lucrurile în țara noastră.

„Sfatul meu: nu mai cotizaţi la sănătate! N-are rost! Sunt bani pierduţi, furaţi de un stat care în fiecare secundă îşi calcă cetăţenii în picioare în timp ce le zâmbeşte parşiv…Auzi! Să-ţi cauţi sponsori ca să-ţi faci bine copilul!!!”, a scris Vasiliu pe Facebook.

L-am cunoscut pe Dănuţ Isac la Roma. Ca şi mine e la tratament cu fetiţa lui la acelaşi spital, Bambino Gesu. Întors în România, imbecilii de la sănătate îi recomandă să-şi caute sponsori sau să apeleze la fundaţii/asociaţii dacă mai are nevoie de bani pentru tratamentul copilului!!! Cum îşi permit??? Cât îşi mai permit??? Băi, cotizezi 10 ani şi nu vor să-ţi deconteze 2300 de euro, în schimb, statul italian suportă un transplant de măduvă de 150.000 de euro dupaă doar 4 (!) luni de cotizaţie la sănătate! În ce tara trăim??? Cât tupeu să ai tu, stat roman, să-ţi permiti să-i spui unui om să-şi caute sponsori?? Tu, stat roman , care nu poti să oferi nimic! Nimic! E plin la Roma de copii romani, nu doar cu cancer…sunt boli rare pentru care România nu are de oferit nimic! Ruşine!! Sfatul meu: nu mai cotizaţi la sănătate! N-are rost! Sunt bani pierduţi, furaţi de un stat care în fiecare secundă îşi calcă cetăţenii în picioare în timp ce le zâmbeşte parşiv…Auzi! Să-ţi cauţi sponsori ca să-ţi faci bine copilul!!”,  a scris Magda Vasiliu pe contul de socializare.

Citește și

REPORTAJ: Cum a reușit un primar vasluian să diminueze cu 85% numărul de asistați social: 'Au rămas în plată doar cei cu adevărat necăjiți'

 

 

 

Citește mai multe despre magda vasiliu, asigurari și Romania pe Libertatea.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Liviu Dragnea, huiduit de un europarlamentar după discursul de la congresul PES
Comentarii