Mergi direct la conținut »
Mai puține oferte pentru Laura Cosoi, după ce-a devenit mamă. “Îmi lipsește filmul. Am jucat mai mult teatru”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Mai puține oferte pentru Laura Cosoi, după ce-a devenit mamă. “Îmi lipsește filmul. Am jucat mai mult teatru”

Mai puține oferte pentru Laura Cosoi, după ce-a devenit mamă. “Îmi lipsește filmul. Am jucat mai mult teatru”

În 2003, când avea 21 de ani, Laura Cosoi și-a făcut debutul în cinematografie, într-un scurtmetraj semnat de Corneliu Porumboiu, “Călătorie la oraș”. De atunci, a mai apărut în 4 lungmetraje și în câteva seriale - printre care “La bloc”, care s-a difuzat vreme de 13 sezoane. Din 2015 însă, de când s-a căsătorit, n-a mai prins nici un rol. Iar după concediul de maternitate, doar pentru teatru a mai primit oferte.

De Denisa Macovei,

Cariera n-a prea stat pe loc pentru Laura Cosoi nici în timpul sarcinii, nici după ce-a născut-o pe Rita, în iunie 2018. Doar că… a ocolit un domeniu important, cel cu ajutorul căruia vedeta s-a făcut cunoscută: cinematografia.

“N-aș putea spune că am fost în concediu de maternitate, pentru că eu am lucrat cât Rita era foarte mică, am avut tot felul de campanii, am lucrat pentru blog, am jucat în spectacole pe care eu le montasem înainte. Acum parcă îmi lipsește filmul. Am jucat mai mult teatru în ultima vreme, dar nu mă plâng. Îmi place foarte mult teatru, îmi place adrenalina. E întâlnirea aia cu publicul, primele replici… E foarte fain”, ne-a mărturisit actrița.

Emoția de pe “scândură”, cum le place actorilor de teatru să numească scena pe care joacă, este cu totul diferită de cea din fața camerelor de filmat. De aceea, Laurei îi vine greu să-și aleagă favorita, între teatru și film: “Nu pot spune că prefer ceva în mod special. Eu mă pregătesc la fel pentru ambele variante de rol, diferă însă tehnica, la teatru trebuie să fii foarte bine pregătit, pentru că joci o singură dată și ce iese pe gură rămâne, în vreme ce pentru film ai mai multe șanse”, spune ea.

Toamna aceasta, cu micuța Rita înscrisă la creșă, Laura a avut curajul să se implice în mai multe proiecte, așa că va avea două premiere în teatru: “Am intrat în repetiții pentru noi spectacole, care vor avea premierele luna asta, «Ghici cine te sună», la Teatrul Elisabeta, și «Barza». Asta fac acum, jumătate de zi repet pentru un spectacol, jumătate, pentru celălalt. Cu Rita sunt la mijlocul zilei și seara”.

VIDEO: Grigore Alexandru / FOTO: Dumitru Angelescu

Close
Închide
  Close