Mergi direct la conținut »
Maia Morgenstern, DECLARAŢIE ULUITOARE! A vrut SĂ AVORTEZE CEI TREI COPII!
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Maia Morgenstern, DECLARAŢIE ULUITOARE! A vrut SĂ AVORTEZE CEI TREI COPII!

Maia Morgenstern, DECLARAŢIE ULUITOARE! A vrut SĂ AVORTEZE CEI TREI COPII!

De Alina Dan,

„Eu am avut curajul să spun «Merg mai departe », deşi nu-i uşor, deşi lista mea de priorităţi nu cuprindea întotdeauna (copiii -n.r.), dar asta e. În momentul când dincolo de toate tribulaţiile şi toate întrebările pe care în mod peiorativ ni le punem – ca şi când am avea vreun drept asupra lucrului acestuia – în momentul când am decis să merg mai departe,  fost momente de iluminare”, a spus Maia Morgenstern într-un interviu pentru Antena Stars.
Întrebată cum a reuşit să împace familia şi cariera, actriţa a spus:
„Nimeni nu poate împăca şi familia şi cariera. Nu se pot împăca. Familia are mereu de suferit”.
Un moment plin de semnificaţii atât pentru carieră, cât şi pentru viaţa de familie a Maiei Morgenstern a fost rolul Maria din „Patrimile lui Hristos”. Atunci când i-a fost oferit rolul pentru a cărui interpretare a primit numeroase aprecieri din partea criticii internaţionale, Maia a aflat că este însărcinată cu cel de-al treilea copil.
„Când Mel Gibson mi-a oferit rolul din Patimile lui Hristos, eram însărcinată cu al treilea copil. Atunci aflasem că o să fiu mama şi, totuşi, el mi-a încredinţat rolul. A fost foarte greu, dar la ce aş fi putut să renunţ atunci?”, a mai spus Maia Morgenstern.
 

Close
Închide
  Close