„Am primit un mesaj în care sunt întrebată de ce nu mă dezbrac și eu mai mult pe insta?!  Adică sunt “certată“ că nu arât mai mult: țâțe, cur, ma refer să fiu eventual și un pic “constipată” în poza aia .. chinuită așa, dar să-mi scot in evidentă părțile nevăzute . Mi-a zis dacă am cumva 7 burți de nu pozez? ??? Mi-a trimis și 3 poze, ca să văd exact cum să fac. Pai hai să-ți zic mai fata X de ce: 
Că nu vreau eu  ATÂT ! ? N-am nimic cu nicio fată care se dezbracă, nu judec de fel, nu ma interesează cum își trăiesc ceilalți viața, cum nici pe tine nu ar trebui să te intereseze de ce nu pozez eu atârnată de un pat cu picioarele sus . Eu respect toți oamenii, fiecare știe ce e mai bine pentru el. 
Mesajele pe care le las aici, e ca de multe ori v-au inspirat, v-au bucurat sau v-au arătat partea mea vulnerabilă, așa cum suntem. ?

P.S: Arăt chiar bine ?! Mi-o spun în fiecare dimineață.. îți recomand s-o faci și tu și poate nu o să mai ai nevoie de atât validare și like-uri pentru o poza dezbracată . 
Trist e ca fata are undeva la 15… în rest eu vă doresc numai bine și să fiți fericiți . Ți-am lăsat o poză cu spatele meu, arată chiar bine… din faţă arăt și mai bine ??”, a scris Majda Aboulumosha.

Citește și

AUDIO: Claudia Nicolae, fosta consilieră a lui Carmen Dan și acum director la Agerpres, a mințit! Publicăm înregistrarea convorbirii telefonice care arată că demonstranții din 10 august au fost urmăriți de Guvern!

Ilie Dumitrescu a recunoscut aventura cu soția unui polițist: "Omul m-a sunat și mi-a spus..."
GSP.RO

Ilie Dumitrescu a recunoscut aventura cu soția unui polițist: "Omul m-a sunat și mi-a spus..."

Horoscop 15 noiembrie 2019. Vărsătorii trebuie să evite stresul prelungit și intens
HOROSCOP

Horoscop 15 noiembrie 2019. Vărsătorii trebuie să evite stresul prelungit și intens