Mergi direct la conținut »
Majda s-a îngrășat 10 kilograme la Ferma Vedetelor. Cum a reușit să scape de 7 dintre ele
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Majda s-a îngrășat 10 kilograme la Ferma Vedetelor. Cum a reușit să scape de 7 dintre ele

Majda s-a îngrășat 10 kilograme la Ferma Vedetelor. Cum a reușit să scape de 7 dintre ele

Majda, una dintre vedetele care au participat la Ferma Vedetelor, a dezvăluit că a luat foarte mult în greutate pe durata participării sale la show.

De Dana Aramă,

Majda, care a fost eliminată de la emisiunea Ferma Vedetelor, de la postul de televiziune Pro TV, s-a îngrășat pe perioada partiucipării la concursul respectiv.

Majda, care a fost la unul dintre duelurile de la fermă cu Deea Maxer, a mărturisit că a luat în greutate 10 kilograme.

Însă, ambițioasă din fire, vedeta a reușit să scape deja de șapte dintre kilogramele în plus.

„Dacă ar fi să spun un cuvânt acum uitându-mă în spate ar fi: voinț !
 Când am intrat în Ferma Vedetelor aveam deja kg în plus, iar după ce am părăsit competiția am luat aproximativ 10 kg în nici 3 săptămâni, posibil din cauza alimentației pe care am avut o în fermă, fiind diferită cu cea pe care o aveam eu acasă, stresul. ??‍♀️
 A fost un șoc pentru mine, cât și pentru organismul meu, dar nu m-am dat bătută.

Am luptat așa cum am invătat să lupt mereu, iar în vreo lună și un pic reușisem să scap de cele 10 kg. Nu m-am oprit acolo și am continuat dieta gandită de mine pentru organismul meu și am reușit să mai scap de 7 kg.
 Mă caracterizează un strop de nebunie așa că am să continui lupta să mai dau jos 5 ?????
 Voiam doar să vă zic că și în stânga și în dreapta merg cu capul sus , încrederea în mine nu lipsește, indiferent de nr. de kg pe care-l dețin.
 Iubiți-vă așa cum sunteți și luptați mereu pentru visul vostru ! Vă pupă Cleopatra din Porumbacu ???? #fatacuoile
 
 P.S.: Încerc să găsesc și o poză cu cele 10 kg în plus ?? , să vedeți ce simpatică eram și acolo ???”, a spus Majda pe contul său de pe o rețea de socializare.


Citește și: VIDEO | Robert, ”stewardesa cu barbă”, și viața lui la înalțime. ”Nu e deloc o meserie ușoară, întâlnești tot felul de oameni”


 

Close
Închide
  Close