Mergi direct la conținut »
Mama Antoniei a atras toate privirile la UNICA Urban Party! Cât de bine arată Denise Iacobescu
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Mama Antoniei a atras toate privirile la UNICA Urban Party! Cât de bine arată Denise Iacobescu

Mama Antoniei a atras toate privirile la UNICA Urban Party! Cât de bine arată Denise Iacobescu

Mama Antoniei a atras toate privirile la UNICA Urban Party!Denise Iacobescu are 51 de ani, însă rămâne una dintre cele mai sexy apariții din showbiz, demostrând asta la fiecare apariție în public.

Joi seară, vedetele din România și-au dat întâlnire la unul dintre cele mai așteptate evenimente ale verii – UNICA Urban Party!

Într-o atmosferă relaxată, pe terasa din Parklake Shopping Center, artiștii, oamenii de televiziune și câțiva dintre cei mai cunoscuți bloggeri de la noi din țară au socializat și s-au distrat, alături de echipa UNICA.

Ca de fiecare dată, vedetele au ales ținute nonconformiste, cool, sexy, în ton cu dress code-ul evenimentului, urban cool. Mama Antoniei a stârnit admirația tuturor, atunci când și-a făcut apariția la eveniment.

Recent, un instructor de fitness din România a explicat pentru cotidianul Libertatea cum îşi menţine mama Antoniei, Denise Iacobescu, silueta perfectă perfectă şi care sunt exerciţiile ce o vor ajuta să slăbească în dor câteva săptămâni.

Citește și

Cele mai tari glume cu Liviu Dragnea, după condamnarea la 3 ani și jumătate de închisoare în primă instanță

Close
Închide
  Close