MENIU CAUTĂ
04 Oct. 2012 14:31 , de Geo Berciu

Mama lui Reghe o DESFIINŢEAZĂ pe FOSTA NORĂ: „Vrea DOAR BANI. I-a dat şi 5 000 de euro pe lună, dar ea a lăsat COPILUL SINGUR în Germania”

Distribuie

După ce soţia lui, Anamaria Prodan a mărturisit că îşi susţine soţul în tot acest "circ", provocat de invidia fostei soţiei, a venit rândul mamei lui Laurenţiu, doamna Marga să vorbească despre fosta noră, iar cuvintele nu au fost deloc măgulitoare.

„Suntem şocaţi de ce se întâmplă. Această femeie este diabolică. Nu am avut niciodată o relaţie foarte bună, nici măcar copilul meu nu a avut o căsătorie fericită.

Laurenţiu era foarte mic, nici nu avea 19 ani, venise din Austria şi a cunoscut-o pe Mariana la un bar. de la început m-am opus, dar nu am avut ce face”, a declarat mama lui Reghecampf la „Drept la ţintă”.
Fosta nevasta a lui Reghecampf, DEZVĂLUIRI INCENDIARE: „Am făcut SEX cu Laurențiu în SUBSOL când el era deja cu Anamaria Prodan”
Aceasta a mai dezvăluit că singurul motiv al Marianei de a vorbi despre căsnicia cu Reghecampf este acela că-şi doreşte să obţină mai mulţi bani.  

„Vrea doar bani. I-a dat mult mai mult decât era normal. I-a dat şi 5 000 de euro pe lună, dar ea voia ca Laurenţiu să-i plătească toate cheltuielile. Şi nu erau mici! Mariana vorbeşte la telefon de peste 1 000 de euro. Vrea să reuşească pe imaginea copiilor mei, Anamaria şi Laurenţiu.

Şi-a lăsat copilul singur în Germania şi acum ea umblă pe la televiziuni”, a mai spus doamna Marga.

De altfel, acest episod l-a convins pe Laurenţiu Reghecampf să ceară custodia copilului lui, Luca David Andrei, de 11 ani, care sub tutela mamei lui, în Germania.
Citeşte şi: Fosta SOȚIE a lui REGHECAMPF o ACUZĂ pe Anamaria Prodan că i-a FURAT BĂRBATUL și i-a DISTRUS familia

Comentarii