Mergi direct la conținut »
Mara Bănică, după pomana făcută de Oana Zăvoranu. "Ieftin așa, ăștia care o înjură, când..."
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Mara Bănică, după pomana făcută de Oana Zăvoranu. "Ieftin așa, ăștia care o înjură, când..."

Mara Bănică, după pomana făcută de Oana Zăvoranu. „Ieftin așa, ăștia care o înjură, când…”

Jurnalista Mara Bănică a comentat pe marginea gestului făcut de Oana Zăvoranu, care și-a donat o parte din haine și din accesorii.

De Dana Aramă,

Oana Zăvoranu a uimit pe toată lumea zilele trecute, când a decis să împartă celor care nu au hainele și accesoriile sale. O mare de oameni a luat cu asalt apartamentul unde Oana Zăvoranu a dat de pomană.

Printre cei prezenți la pomană s-a aflat și Floricica Dansatoarea, care și-a dorit cu orice preț să pună mâna pe câteva lucruri care i-au aparținut Oanei Zăvoranu, cea care acum vrea să doneze 10.000 de lei unui adăpost pentru animale.

Jurnalista mara Bănică a vorbit despre gestul făcut de Oana Zăvoranu și s-a oferit să-i aducă și un costum Floricicăi Dansatoarea.

„Zăvo. Iubită și hulită. Judecată sau apărată. Nebună sau prea sinceră. Cert e că nu trece neobservată pe niciunde. Eu, una, o iubesc. Dar asta e o poveste personală. Însă, dincolo de părelologii care pun ștampile pe ce a făcut ea, eu una cred ca 1.000 de români au fost mai fericiți cu o cizmă, o botină, o geantă sau un ceas. Și mă întreb, ieftin așa, ăștia care o înjură, când au făcut ultima oară un om străin fericit? Eu în fata bucuriei altora, mă topesc. Ps: dacă Floricica Dansatoarea n-a primit costum de dans, îi aduc eu luni, numai să zâmbească și să-mi spună dacă poarta L, XL sau XXL. Și vorbesc serios!”, a afirmat Mara Bănică.


Citește și: Haine, încălțăminte, bijuterii și…scobitori luate de pomană de la Oana Zăvoranu, de vânzare pe OLX


 

Close
Închide
  Close