De Madalina Ciodaru Burada,

Mai exact, în ultima perioadă au apărut pe site-ul de socializare mai multe conturi cu numele şi fotografiile ei, create din diverse fete. Margherita a postat pe contul ei real un avertisment: „Acesta este singurul cont real! Au apărut multe conturi false, îmi cer scuze în numele impostoarelor!”. Fanii Margheritei au fost însă prompţi şi i-au arătat acesteia şi alte exemple, iar fiica Clejanilor s-a simţit datoare să repete anunţul pe Facevook: „Există un cont Margherita Clejani (Marga). Nu este al meu… Îmi cer scuze în numele impostoarei!”.
Margherita le-a arătat de curând amicilor de pe Facebook ce face, mai exact, pentru a arăta atât de bine. Ea a postat o fotografie de la sala de fitness, acolo unde merge la clasa de Kangoo Jumps, activitate care se pare că o ajută la tonifierea tupului.
Altfel, fiica Clejanilor îşi scoate bustul siliconat la înaintare ori de câte ori are ocazia. De curând ea a făcut show la mare, acolo unde s-a relaxat şi s-a bronzat… fără prea mult dungi. Fiica Vioricăi şi a lui Ioniţă din Clejani a făcut plajă topless, fiind surprinsă de cei din jur, deopotrivă turişti şi fotografi. Topless şi cu truplul uns cu ulei din cap până în picioare, fata Clejanilor a întors toate privirile pe plajă.
Margherita este deja o bombă sexy, mai ales că în urmă cu ceva timp, ea şi-a tunat bustul cu o pereche de silicoane.

Anamaria Prodan a renunțat la 30.000€ pe sezon! Ce vedetă a înlocuit-o la ProTV
GSP.RO

Anamaria Prodan a renunțat la 30.000€ pe sezon! Ce vedetă a înlocuit-o la ProTV

Horoscop 19 octombrie. O zodie ar trebui să fie mai reținută în declarații
HOROSCOP

Horoscop 19 octombrie. O zodie ar trebui să fie mai reținută în declarații