Mergi direct la conținut »
Maria Ilioiu, despre viața de burlăciță. "Nu vreau să uit ce înseamnă o aventură care îmi face sângele să fiarbă"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Maria Ilioiu, despre viața de burlăciță. „Nu vreau să uit ce înseamnă o aventură care îmi face sângele să fiarbă”

Maria Ilioiu, ispita de la Insula Iubirii, este foarte fericită că este din nou singură și că se poate bucura din plin de viața de burlăciță.

De Dana Aramă,

 

Maria Ilioiu a transmis un mesaj prin care se declară extrem de fericită că a luat decizia de a fi din nou burlăciță.


„Îmi place la nebunie noul meu statut de burlăciță… Nu mai vreau să îmi pun restricții! Nu mai vreau să trăiesc după reguli! nu vreau să uit ce înseamnă o bucurie, o vacanță de vis, o seară romantică, o aventură care îmi face sângele să fiarbă…

Nu mă voi irosi din cauza principiilor! Voi trăi viața exact așa cum merită, ca și cum nu ar exista o a doua șansă, ci doar una… Vita liberata„, a spus Maria Ilioiu.

Maria Ilioiu este una dintre cele mai dorite ispite de la Insula Iubirii, dar și cea mai controversată apariție de pe micul ecran. Sezonul acesta, roșcata a reușit performanța de a-l cuceri pe Bogdan, iubitul lui Hannelore, alături de care a petrecut momente incendiare. În urmă cu ceva timp, Maria Ilioiu anunța fericită că fusese cerută în căsătorie, însă de curând a decis să își vadă singură de drum și i-a înapoiat inelul de logodnă partenerului ei.

Citește și: România – Olanda, la Euro 2018 de handbal feminin. Victoria care poate trimite România în semifinale

 

Close
Închide
  Close