Mergi direct la conținut »
EXCLUSIV/ La 72 de ani, Marian Nistor își cheamă din nou soția la altar, în versuri pline de pasiune!
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > EXCLUSIV/ La 72 de ani, Marian Nistor își cheamă din nou soția la altar, în versuri pline de pasiune!

EXCLUSIV/ La 72 de ani, Marian Nistor își cheamă din nou soția la altar, în versuri pline de pasiune!

La 20 de ani de când destinul i-a unit, Marian Nistor își demonstrează iubirea chemând-o iar la altar pe cea care îi este soție, Dorina Paraschiv.

De Florian Gheorghe,

Momentul nu a fost ales la întâmplare, eternul romantic al muzicii ușoare românești și-a asigurat soția de iubirea sa necondiționată printr-o melancolică poezie pe care i-a dăruit-o solistei recent, în ziua în care a acesta a împlinit o frumoasă vârstă.

marian-nistor-versuri

 

”De ziua ta/ Primești acestă mică poezie-n dar/ Ca de la mine pentru tine/ Să mergem iarăși la altar (…) Când vom ajunge-n veșnicie/ Vom scrie poezii și vom cânta/Și vom trăi povestea de iubire/ În orice timp, ne vom afla!”,  își expune gândurile în versuri solistul purtător de betințe care va împlini 73 de ani.

Prinşi în nebunia dragostei, de două decenii Marian Nistor şi Dorina Paraschiv uimesc prin ardoarea cu care se flatează, își compun melodii unul altuia și își lipesc zilnic bilețele cu mesaje de iubire prin apartamentul lor. Marian poartă deseori verigheta pe care i-a dat-o soția sa prinsă de bentiță, pe frunte.

Iubirea lor cu accente adolescentine are un început la care deseori cei doi se gândesc ca la un fapt divin. Pe post de Cupidon a fost fosta căţeluşă a familiei, Cora. ”În studioul unei emisiuni de televiziune unde ne aflam amândoi invitați, Cora s-a cuibărit fix în braţele Dorinei şi s-a mai vrut să plece. M-a bulversat şi în acelaşi timp m-a făcut să mă gândesc la un fapt ceresc. Am rugat-o să aibă grijă de căţeluşa mea până ies din studio şi, după emisiune am rămas nedespărţiţi.  Au trecut 20 ani de atunci”, a povestit pentru Libertatea cu ceva timp în urmă cel ce ține stindarul celui mai longeviv brand muzical din istoria muzicii românești, grupul Savoy, înființat în 1961.

11-dorina_paraschiv_marian_nistor_aniversare_iurie_darie18_CP.jpg

citeste si:  Se întâmplă minuni și în lumea manelelor! Adi de la Vâlcea a stins fără apel scandalul cu Marian Nistor

Close
Închide
  Close