Mergi direct la conținut »
FOTO | Mario Fresh, iubitul Alexiei Esca, se laudă pe internet. Are bărbăția mai mare decât salariu soacrei?!
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > FOTO | Mario Fresh, iubitul Alexiei Esca, se laudă pe internet. Are bărbăția mai mare decât salariu soacrei?!

FOTO | Mario Fresh, iubitul Alexiei Esca, se laudă pe internet. Are bărbăția mai mare decât salariu soacrei?!

Mario Fresh, iubitul fiicei prezentatoarei de televiziune Andreea Esca, a postat recent o imagine pe Instagram care a adunat 12,771 de aprecieri. Printre comentariile fanilor, se regăsește și o întrebare indecentă pentru „fiul vitreg” al lui Alex Velea. 

Fiica prezentatoarei de televiziune Andreea Esca, Alexia Eram, are o relație cu un tânăr artist pe nume Mario Fresh. Cei doi tineri au un an și jumătate de când sunt împreună și par să se înțeleagă de minune.

Într-o postare recentă pe Instagram, Mario îi urează Alexiei bun venit acasă, după ce adolescenta a fost plecată pentru o perioadă din țară.

Deși imaginea în care cei doi îndrăgostiți este foarte cuminte, postarea care a adunat  12,771 de aprecieri a atras și comentarii îndrăznețe.

Una dintre fanele lui Mario i-a pus acestuia o întrebare indecentă: „Care e mărimea penisului tău?”. Surprinzător este că tânărul artist a răspuns întrebării indecente:  „53”.

Mario Fresh și Alexia Eram (captură foto Instagram Mario Fresh)

Mario Fresh și Alexia Eram (captură foto Instagram Mario Fresh)

Nu se poate spune care părere va avea Andreea Esca despre comentariul iubitului fiicei sale. Cert este că prezentatoare de știri este recunoscută pentru discreție, păstrându-și viața privată departe de bârfele mondene.


EXCLUSIV/Mihai Mărgineanu vorbește despre femeile din viața lui. Prin ce a trecut alături de Mihaela Rădulescu, Andreea Esca și Loredana


 

Close
Închide
  Close