Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Marius Crăciun a câștigat marele premiu la Ferma 2019. Cu ce se ocupă sportivul, la un an de la încheierea show-ului

Marius Crăciun a câștigat marele premiu la Ferma 2019. Cu ce se ocupă sportivul, la un an de la încheierea show-ului

Marius Crăciun a câștigat marele premiu la Ferma, în 2019. La aproape un an de când a devenit cunoscut, sportivul de 24 de ani a dezvăluit cu ce se ocupă în prezent și cum a cheltuit premiul de 50.000 de euro.

De Livia Lixandru,

Faima și banii nu l-au schimbat pe Marius. A rămas la fel modest, educat, și s-a întors la vechiul lui loc de muncă.

„Lucrez unde lucram și înainte să intru în «Ferma». Sunt manager marketing la Departamentul Fitness de la Decathlon și fac reclamă pentru o campanie fitness. Mă ocup de echipă, verific stocurile, comand produsele, verific progranul de lucru al colegilor mei.

Lucrez în două ture, de la 8.00 la 17.00, și de la 12.30 la 21.30. Îmi doresc să pot antrena, să fiu antrenor de fitness, însă trebuie să urmez un curs de acreditare. Este în plan acest proiect. Îmi place foarte mult sportul, am centura neagră la karate și din când în când mai trec pe la centrele unde se antrenează copiii’, a povestit Marius Crăciun pentru Click!.

Din banii câștigați, Marius Crăciun și-a cumpărat un apartament în Pitești. De asemenea, și-a ajutat familia, plătindu-le datoriile.

„Cu banii câștigați am reușit să închid datoriile părinților și să iau un apartament în Pitești. Mama și tata locuiesc acum cu mine. De când mi-am luat căsuța, pot să spun că sunt mai liniștit.

Am un confort și o liniște, e foarte bine să nu mai ai probleme. Lucrurile s-au așezat’, a mai spus câștigătorul de la „Ferma’, pentru sursa citată.

Close
Închide
  Close