MENIU CAUTĂ
14 Ian. 2019 08:22

Mărturii cutremurătoare făcute de soția lui Nelu Ploieșteanu. Ce a păstrat acasă, după ce fiul ei a murit

Distribuie

Elena și Nelu Ploieșteanu l-au pierdut pe Mihăiță în urmă cu nouă luni, iar de atunci viața lor s-a schimbat total. Cei doi nu își mai pot reveni, iar zi de zi trăiesc o dramă.

„Dacă ar fi să-mi facă cineva o radiografie ar vedea că sufletul meu este negru de supărare. Merg în fiecare zi la cimitir, vorbesc cu el acolo. Atât mi-a mai rămas să fac pentru Mihăiţă al meu. Pe 21 ianuarie se împlinesc nouă luni de la moartea lui şi o să îi fac parastas. Am dat o parte din haine, dar cele cu care a stat el internat le am în camera mea, sunt nopţi în care dorm lângă ele. I-am păstrat prosoapele, botoşeii din spital, ca să îi simt mirosul. Este greu, plâng în fiecare zi, dorm cu poza lui. I-am făcut băiatului brăduţ la mormânt, ca să aibă de toate. În noaptea de Revelion am stat cu el, am plecat de acasă pe la 22.00 şi la ora 00.00 eram acolo lângă el”, a declarat Elena Ploieșteanu potrivit Click.ro.

Băiatul lui Nelu Ploieșteanu era țintuit la pat de mai bine de 20 de ani. Băiatul a venit pe lume perfect sănătos, dar a suferit nişte complicaţii îm urma unui vaccin. La vârsta de două luni a făcut tetrapareză spastică și encefalopatie.

Citește și

Laura Lavric vrea să-și dea sora în „urmărire internațională”. Îi e datoare 10.000 de euro, prin hotărâre judecătorească

 

Comentarii