Mergi direct la conținut »
Melodie-omagiu pentru Teo Peter, la 15 ani de la moarte  «Sunt sigur că de acolo, de Sus, tata e mulțumit de ceea ce fac»
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Melodie-omagiu pentru Teo Peter, la 15 ani de la moarte «Sunt sigur că de acolo, de Sus, tata e mulțumit de ceea ce fac»

Melodie-omagiu pentru Teo Peter, la 15 ani de la moarte «Sunt sigur că de acolo, de Sus, tata e mulțumit de ceea ce fac»

Au trecut 15 ani de la dispariția fulgerătoare a lui Teo Peter, fondatorul Compact, într-un accident auto. Zilele trecute, când muzicianul ar fi împlinit 65 de ani, fiul lui, muzician și el, a lansat o melodie-omagiu.

De Florian Gheorghe,

Așa cum o face în fiecare an, Teo Peter jr a ținut să cinstească memoria tatălui său pe 11 aprilie. A făcut-o prin lansarea unei melodii cu mesaj profund, “Antitristul”, creația sa alături de trupa din care face parte, Altar. “Antitristul”, pentru că tatăl lui era o prezență mereu veselă, avea o bună dispoziție aproape contagioasă.

FOTO Teo Peter Jr., liderul trupei Altar

“Sunt sigur că de acolo, de Sus, tata este mulțumit de ceea ce fac, atât muzical, cât și în viața de zi cu zi. Îi mulțumesc că m-a înțeles și m-a sprijinit în fiecare demers, și-i mulțumesc pentru faptul că m-a ținut aproape de școală. Chiar și atunci când am ales să-mi iau prima chitară, m-a condiționat să iau note bune la școală. Acolo, în Ceruri, sper să se bucure de tot ceea ce fac”, spune Teo Peter jr, chitarist bass într-o trupă rock, exact ca părintele lui.

“Vorbesc des cu prietenii săi, mai ales cei din branșa muzicală, mă sună mereu. Îmi deapănă amintiri inedite despre tatăl meu”, a completat Teo junior, care cântă de aproape 30 de ani cu Altar, cea mai vechie formație de rock metalic de la noi.

FOTO  Teofil ”Teo” Peter

CITESTE SI:

Actrița Ilona Brezoianu, răspuns acid la criticile Iuliei Albu: „Mă doare fix în….”

Close
Închide
  Close