MENIU CAUTĂ

Mesajul transmis de Ana Morodan, după ce a părăsit „Asia Express”. „Cum nici Iisus n-a înviat de două ori…”

Distribuie

În ediția de marți seara „Asia Express”, Ana Morodan și Adrian Teleșpan au fost eliminați, pentru a doua oară, după ce  au ajuns ultimii la Gina Pistol, în cursa pentru ultima șansă. Din păcate pentru ei, elefantul din cutie nu a fost verde, ci roșu.

După ce imaginile au fost difuzate, Ana Morodan a postat un mesaj, pe rețelele de socializare, în stilu-i caracteristic.

„Noah, cum nici Iisus n-a înviat de două ori, iacătă-ne ieșiți. Ce să vă mai zic… că simt că am dat tot la ‘prima ieșeală’. Suntem dovada clară că orice sedentar poate ajunge triatlonist dacă îi dai mixul perfect de adrenalină și o cutie cu calmante.

Thank you again to one team of amazing professionals and to aceasta Larvă Slabă fără de care aventura asta n-ar fi fost completă. @asiaexpressromania nu mai continuă. Thank God, că am crezut că mor în India.

#PaFă. Vă mulțumim tuturor! ?”, a scris Ana Morodan, pe Instagram.

În ediția de săptămâna trecută, Jojo și Paul Ipate au părăsit Asia Express din cauza problemelor de sănătate ale actorului. Jojo și Ipate au fost înlocuiți de o echipă pe cât de cunoscută, pe atât de îndrăgită de publicul telespectator. Cu doar 40 de minune înainte să părăsească India, Morodan și Teleșpan, eliminați săptămâna trecută, au primit o veste care le-au dat planurile peste cap. Cei doi s-au întors în competiție, după plecarea din India a lui Jojo și Paul Ipate.

Citește și

VIDEO/ Părintele Doboș: «Ca preot, nu am fibră optică directă cu Dumnezeu. Oamenii nu vor doar o biserică moralizatoare, care să mă tragă de ureche, că nu am făcut bine»

 

Citește mai multe despre Asia Express și Mesaj pe Libertatea.

Comentarii