Mergi direct la conținut »
Mihaela Tatu a ajuns model de haine. A slăbit spectaculos și acum face reclamă | FOTO Galerie foto
3imagini
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Mihaela Tatu a ajuns model de haine. A slăbit spectaculos și acum face reclamă | FOTO

Mihaela Tatu a ajuns model de haine. A slăbit spectaculos și acum face reclamă | FOTO

Fosta prezentatoare de televiziune Mihaela Tatu a slăbit foarte mult în ultima perioadă de timp, atât de mult încât acum a ajuns să fie model de haine.

De Dana Aramă,

Mihaela Tatu, în vârstă de 54 de ani, s-a făcut remarcată pe micile ecrane încă de pe vremea când era prezentatoarea uneia dintre cele mai de succes emisiuni de televiziune, „De 3X femeie”.

În ultima perioadă de timp, Mihaela Tatu a slăbit foarte mult și arată din ce în ce mai bine. Din acest motiv, vedeta nu ezită să adopte ținute care să-i scoată în evidență noua siluetă.

Faptul că a slăbit în jur de 20 de kilograme a făcut-o pe Mihaela Tatu să ajungă să facă reclamă unui magazin de haine din Oradea.

Fosta prezentatoare de televiziune, care s-a retras de ceva vreme din lumina reflectoarelor, s-a afișat în fața fanilor săi de pe internet în ținutele pentru care face reclamă, ținute în care arată extraordinar de bine. Rochiile scurte și foarte tinerești o avantajează și îi scot în evidență noua siluetă.


Citește și: Când revine Monica Tatoiu la TV. A dispărut de luni bune de pe micile ecrane


 

Close
Închide
  Close