MENIU CAUTĂ
, de Geo Berciu

Mihai Albu îşi PLÂNGE DE MILĂ! Iată ADEVĂRATUL MOTIV al despărţirii de Iulia!

Distribuie

Divorţul de Iulia Albu l-a afectat atât de tare pe creatorul de pantofi, încât a slăbit peste opt kilograme în doar câteva zile. Măcinat de amintiri, dar şi de regrete, Mihai Albu a dezvăluit adevăratul motiv al rupturii de soţia lui:  „Cred că era mai bine dacă se producea ruptura din neiubire, însă orgoliul a fost de fapt problema, din partea amândurora. Am avut nişte probleme pe care nu am putut să le depăşim”.

În emisiunea „Poveştiri Adevărate”, creatorul a mai povestit că s-a neglijat teribil de mult în ultimul timp. „Înainte jucam tenis câte două ore şi slăbeam un kilogarm şi jumătate-două. Acum nu mai am de unde. Nu e bine să slăbeşti mult într-un timp atât de scurt. M-am panicat şi am încercat să mănânc mai mult. Am mai pus ceva pe mine, dar nu se observă. M-am mai obişnuit cu ideea că nu mai există familia aşa cum era. S-a schimbat mult viaţa mea, din toate punctele de vedere”, a mai spus Mihai Albu.
Iulia (31 de ani) şi Mihai Albu (50 de ani) au hotărât să divorţeze, la sfârşitul lunii februarie. Cei doi au format un cuplu din 2004 şi au împreună o fetiţă, pe nume Mikaela.

Citește mai multe despre Divort Iulia si Mihai Albu și Iulia Albu pe Libertatea.

Comentarii