MENIU CAUTĂ

Mihai Bendeac a cerut să fie judecat fără amânare!

Distribuie

Mihai Bendeac s-a prezentat ieri pentru prima oară, potrivit propriilor declaraţii, în faţa unei instanţe judecătoreşti. El a venit la Tribunalul Bucureşti, pentru a nu rata procesul pe care i l-a intentat trustul Intact, întrucât a încălcat clauzele contractuale, după ce a renunţat să mai realizeze ”iComedy”. Deşi Antena 1 îi cere daune record, de 1.300.000 de euro, actorul a fost cel care a solicitat judecarea procesului, fără amânare.
”Sentinţa a rămas în pronunţare. El a fost aşa grăbit încât nu a vrut un termen de amânare. Astfel că, singurul pas făcut l-au reprezentat pledoariile avocaţilor. Bendeac nu a fost audiat. Noi am depus la dosar înscrisuri şi interogatoriul nostru”, a spus avocatul Antena Group, Mihai Mustăciosu, pentru Libertatea.

Vrea să revină pe sticlă

Graba lui Mihai Bendeac de a se judeca procesul are însă legătură cu dorinţa sa de a reveni cât mai repede pe sticlă, după ce Trustul Intact i-a interzis acest lucru. Totodată, actorul e sigur că nu va scoate din buzunar acea sumă record, de 1.300.000 de dolari.
Dacă va pierde procesul, Bendeac intenţionează să continue războiul cu Antena 1 în instanţă, urmând a ataca clauzele din contract, ca fiind abuzive.

Comentarii