MENIU CAUTĂ

Mihai Bendeac a contabilizat cadourile de la Delia. Artista a ieșit datoare | FOTO

Distribuie

Mihai Bendeac a ajuns să numere cadourile primite de la buna sa prietenă, Delia, cu care este și coleg de juriu la emisiunea iUmor, de la Antena 1.

Pe Delia, care a împlinit 35 de ani în luna februarie a acestui an, și pe Mihai Bendeac îi leagă o frumoasă și îndelungată prietenie. De altfel, de ziua de naștere a cântăreței, actorul i-a făcut cel mai inediat cadou. Însă, în ciuda prieteniei care îi leagă, există și lucruri nerezolvate între ei. Mihai Bendeac a ajuns să contabilizeze cadourile primite de la binecunoscuta cântăreață.

Inițial la filmările pentru noul sezon al emisiunii iUmor, într-un acces de sinceră admirație, Mihai Bendeac i-a complimentat rucsacul Deliei, însă nu a ratat ocazia de a-i menționa că s-ar bucura foarte tare dacă artista s-ar hotărî să i-l dăruiască. Și, încercând să fie convingător, acesta a început să facă și o scurtă socoteală: cei doi se cunosc de șapte ani, timp în care Delia ar fi trebuit să îi cumpere șapte cadouri pentru zilele sale de naștere. Acestora s-ar adăuga și darurile aferente sărbătorilor de Paște și Crăciun, astfel că Delia a ieșit datoare cu nu mai puțin de 21 de cadouri.

Dar Delia, care a și făcut un duet cu amicul ei la un moment dat, n-a rămas datoare. Imediat, artista a punctat că ea are chiar și mai multe de primit. Mai exact, pe lângă toate cadourile enumerate de Mihai și pe care și ea ar fi îndreptățită să le primească, cântăreața crede că ar mai avea de primit încă 21 cadouri pentru toate sărbătorile de 1 și 8 martie, dar și Ziua Copilului din ultimii 7 ani, în care actorul nu i-a dăruit vreo floare sau o pungă de bomboane.

Citește mai multe despre cadouri pe Libertatea.

Comentarii