MENIU CAUTĂ
05 Iul. 2018 09:03

Mihai Bendeac va prezenta “X Factor” în locul lui Răzvan Simion și Dani Oțil

Distribuie

Mihai Bendeac va prezenta “X Factor” în locul lui Răzvan Simion și Dani Oțil. Cei doi au prezentat emisiunea timp de șapte sezoane, iar recent au anunțat că se retrag din proiect.

Se pare că cel mai potrivit pentru a le lua locul lui Dani și Răzvan, este nimeni altul decât Mihai Bendeac, potrivit unei surse apropiate a actorului.

” Mihai Bendeac are o mare experienţă în televiziune şi este un tip extrem de spontan. A fost primul pe listă atunci când s-a discutat despre noul prezentator «X Factor». Producătorii au fost de acord imediat, pentru că are şi o chimie cu juraţii, fiind foarte bun prieten cu Delia şi cu solistul cu mască, de la Carla ‘s Dreams. Iar cu Ştefan Bănică este coleg şi prieten la Teatrul de Comedie, unde apar în câteva piese împreună. Bendeac este gata să plece în ţară, pentru preslecţiile pentru noul sezon şi pentru noile audiţii de la Antena 1”, a povestit o sursă apropiată actorului pentru click.ro.

Citește și

Elevii de 10 la Bacalaureat iau drumul facultăților din străinătate. De la Colegiul „Mihai Viteazul”, la University of Amsterdam și Imperial College London

 

 

 

Citește mai multe despre razvan simion pe Libertatea.

Comentarii