Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Mihai Bobonete, glume pe seama Amaliei Năstase după ce a slăbit. „Este o fostă prietenă de-a mea, îi cam plăcea șunculița”

Mihai Bobonete, glume pe seama Amaliei Năstase după ce a slăbit. „Este o fostă prietenă de-a mea, îi cam plăcea șunculița”

Mihai Bobonete a stârnit amuzamentul prietenilor de pe contul de socializare, după ce a postat un clip în care face referire la cât de mult a slăbit Amalia Năstase.

De Livia Lixandru,

Cei doi sunt buni prieteni, iar actorul nu s-a putut abține și a glumit pe seama fostei soții a lui Ilie Năstase.

„Doamna Amalia este o fostă prietenă de-a mea, grasă, pufoasă, îi cam plăcea șunculița. Acum e bântuită de altcineva care i-a adus corpul slab înapoi, e una care nu mai bea, nu mai fumează, e vai mama ei, bea numai prafuri.

E vai Amalia, mie îmi plăcea doamna Amalia, aia de mâncai lângă ea și ți se făcea și ție poftă.”, a spus Mihai Bobonete, într-un clip, potrivit Spynews.

Amalia Năstase arată mai bine ca niciodată

Chiar dacă a slăbit atât de mult, Amalia nu a avut nevoie să își taie surplusul de piele, așa cum s-a întâmplat în cazul altor persoane publice.

Mândră de rezultat, Amalia poartă din nou haine mulate și arată mai bine ca niciodată. Mai mult, ea și-a schimbat și look-ul, renunțând la părul lung.

„Am slăbit 32 de kilograme, am făcut o cură de slăbire anul acesta. Eu am ținut tot timpul diete, dar nu oscilam atât de mult cum am făcut-o în ultimii patru ani. Nu mi-a fost poftă de absolut nimic, sper să nu se mai pun înapoi pentru că știu prin ce am trecut ca să le pierd. Am avut noroc că nu a trebuit să-mi tai pieile, se putea duce totul la vale.

Eu realizam pentru că nu mai intram în haine, știam că sunt grasă, m-am întâlnit cu medicul estetician și i-am spus să mă taie. Am zis că nu-mi tai stomacul, așa că am hotărât să țin o dietă. Nu e o fericire să tragi după tine 32 de kilograme.”, a declarat Amalia Năstase, la Star Matinal.

Close
Închide
  Close